Amal Clooney jedna je od govornica na globalnoj konferenciji za slobodu medija koja se održava u Londonu. Uspješna odvjetnica govore je održala i prvi i drugi dan konferencije, a za oba pojavljivanja izabrala je elegantni, svevremeni poslovni stajling.

Galerija Amal Clooney u hlačama koje laskaju ženskoj figuri - 1 Amal Clooney u hlačama koje laskaju ženskoj figuri - 4 Amal Clooney u hlačama koje laskaju ženskoj figuri - 3 +2 Amal Clooney na globalnoj konferenciji za slobodu medija u Londonu  

Nepogrešiva elegancija u bijelom bila je izbor Amal Clooney za drugi dan konferencije za slobodu medija. Lijepa odvjetnica odjenula je bijelu košulju sa skrivenim kopčanjem i okruglim izrezom oko vrata te bijele hlače na crtu koje je upotpunila s tankim crnim remenom.

Amal se odlučila za model hlača širih nogavica koje lijepo padaju te djeluju vrlo udobno, a takav kroj laska svakoj ženskoj figuri, bez obzira na konfekcijsku veličinu. Ovaj svjež stajling 41-godišnja odvjetnica upotpunila je sa salonkama boje pijeske od brušene kože, a svevremenske salonke, lakirane u prljavo bijeloj boji bile su Amalin izbor i za prvi dan konferencije.

Amal Clooney Amal Clooney: Haljina broj 1 za sve one koji ne vole vrućine

Amal Clooney Amal Clooney: Odvjetnica zbog koje je i George pao u drugi plan

Njezin outfit tada se sastojao od crvene haljine pencil kroja koja prati liniju tijela te crvenog bolero-sakoa duljine do struka koji je uz obrub ukrašen efektnom ružičastom trakicom.

Amal Clooney u hlačama koje laskaju ženskoj figuri - 3 Amal Clooney u hlačama koje laskaju ženskoj figuri (Foto: Getty Images)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju