George Clooney u Los Angelesu je predstavio svoj novi projekt. U pitanju je serija „Catch 22“, na kojoj je radio kao glumac i producent.

Galerija Amal Clooney George i Amal na premijeri George i Amal na premijeri +0 George i Amal na premijeri

Na premijerno prikazivanje dopratila ga je njegova supruga Amal, zbog koje je 57-godišnji George očekivano pao u drugi plan.

Lijepa odvjetnica na premijeru je stigla u smaragdno zelenoj haljini mini kroja koju je kombinirala sa salonkama i elegantnom crnom ručnom torbicom.

George i Amal na premijeri George i Amal na premijeri (Foto: Getty Images)

Iako je haljina krojena tako da u startu odaje dojam zgužvanosti, taj dojam pojačava se i zbog krutog sjajnog materijala od kojeg je napravljena.

Nosite li haljine od ovakvih krutih materijala koji se lako gužvaju?

glasova:

Upravo zbog toga mnoge žene u svečanim prigodama izbjegavaju haljine od takvog tipa materijala koji se lako gužva i biraju one u kojima mogu biti opuštenije i ne moraju paziti na svaki pokret kako bi izbjegle gužvanje.

Ovdje se radi o željenom efektu, ali u slučaju kada se radi o klasično krojenom modelu haljine, gužvanje za većinu i dalje nije poželjno u svečanim prigodama.

George i Amal na premijeri George i Amal na premijeri (Foto: Getty Images)

Pogledajte i:

Met Gala: 15 zvijezda koje nisu poštovale "dress code" Anne Wintour Gwyneth Paltrow Gisele Bundchen Fran Summers +12 Trevor Noah

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju