Amal Clooney nastavila je svoj boravak u New Yorku zbog poslovnih obveza, a slobodno vrijeme u Velikoj Jabuci provodi s majkom Barijom Alamuddin i prijateljima. Sunčano popodne iskoristile su za ručak u jednom restoranu, a Amal je pritom pokazala još jedno modno izdanje koje odiše ležernom elegancijom.

Galerija Amal Clooney u trapericama koje vole i ljubiteljice skinny modela i trapezica - 5 Amal Clooney u trapericama koje vole i ljubiteljice skinny modela i trapezica - 3 Amal Clooney u trapericama koje vole i ljubiteljice skinny modela i trapezica - 2 +2 Amal Clooney u trapericama koje vole i ljubiteljice skinny modela i trapezica

Outfit za ručak s mamom i prijateljima Amal Clooney složila je od vrlo jednostavnih i svakodnevnih komada koje mnoge žene imaju u svojoj garderobi. Nosila je tamnoplave traperice laskavog bootcut kroja koje karakterizira srednje visoki struk i nogavice koje se šire u vrlo lagani trapez.

Amal Clooney u trapericama koje vole i ljubiteljice skinny modela i trapezica - 6 Amal Clooney u trapericama koje vole i ljubiteljice skinny modela i trapezica (Foto: Profimedia)

Takav kroj traperica pristaje gotovo svakoj ženskog figuri, bez obzira na konfekcijsku veličinu i tip građe tijela. Vrlo nosive traperice 44-godišnja odvjetnica za ljudska prava spojila je s pletenim puloverom rebraste strukture nude nijanse bez rukava i s dolčevita-kragnom.

Amal Clooney - 8 Amal Clooney: Odrezane traperice koje dobre štikle vole više od tenisica

Slika nije dostupna Amal Clooney: Hlače koje baš svaku kombinaciju mogu učiniti posebnijom

Bootcut traperice uvijek bolje izgledaju uz visoke potpetice nego uz ravni đon, a Amal ih je nosila uz crne cipele od brušene kože s tankom potpeticom. Za još malo šik stila dodala je torbicu od brušene kože s metalnim lancem, a riječ je o prepoznatljivom modelu Dionysus luksuzne modne kuće Gucci.

Amal Clooney u trapericama koje vole i ljubiteljice skinny modela i trapezica - 4 Amal Clooney s majkom Barijom Alamuddin u New Yorku (Foto: Profimedia)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju