Amal Clooney izgledala je senzacionalno dok je pravila društvo svom suprugu Georgeu Clooneyu na premijeri njegova novog filma "Ticket to Paradise" koja se održala u Londonu.

Galerija Amal Clooney u svjetlucavoj haljini Johna Galliana - 4 Amal Clooney u svjetlucavoj haljini Johna Galliana - 3 Amal Clooney u svjetlucavoj haljini Johna Galliana - 1 +2 Amal Clooney u svjetlucavoj haljini Johna Galliana - 5

Elegatna odvjetnica nosila je svjetlucavu haljinu koja prati liniju tijela i naglašava figuru.

Haljina Johna Galliana seže do poda, ima V-izrez i tanke naramenice, a za wow faktor zadužene su svjelucave perlice koja je prekrivena. Haljina je dio Gallianove kolekcije za proljeće/ljeto 2001. godine.

Amal je mint haljinu uparila sa svjetlucavim štiklama dok je u ruci nosila zlatnu clutch torbicu.

Točka na i glamuroznog izdanja bile su viseće dijamantne naušnice i kosa oblikovana u valove.

Amal Clooney u svjetlucavoj haljini Johna Galliana - 1 Elegantna Amal Clooney u haljini Johna Galliana (Foto: Profimedia)

Njezin suprug nosio je tamno odijelo i bijelu košulju, a društvo na crvenom tepihu im je pravila i dobro raspoložena glumica Julia Roberts koja s njim glumi u filmu.

Elegantno izdanje Amal Clooney za druženje s prijateljima i obitelji - 4 Amal Clooney: Bijela mini haljina koja elegantnoj odvjetnici tako dobro stoji

Amal Clooney Amal Clooney: "Neudobna" ljetna haljina za dosad najodvažnije večernje izdanje

Radi se o romantičnoj komediji koja prati razvedeni par koji se udružuje radi putovanja na Bali gdje planiraju spriječiti svoju kćer da napravi istu grešku koju su oni učinili prije 25 godina.

Amal Clooney u svjetlucavoj haljini Johna Galliana - 2 Dobro raspoloženi trojac na crvenom tepihu (Foto: Profimedia)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju