Bračni par Clooney i dalje uživa na obiteljskom odmoru u Italiji, a fotografi ih i dalje prate u stopu, s posebnim fokusom na odvjetnicu Amal Clooney koja i tijekom odmora na jerezu Comu oduševljava svojim modnim odabirima.

Galerija Elegantno izdanje Amal Clooney za druženje s prijateljima i obitelji - 4 Elegantno izdanje Amal Clooney za druženje s prijateljima i obitelji - 6 Elegantno izdanje Amal Clooney za druženje s prijateljima i obitelji - 2 +2 Elegantno izdanje Amal Clooney za druženje s prijateljima i obitelji - 1

Glumačko-odvjetnički par početak vikenda iskoristio je za uživanje u noćnom provodu s prijateljima i članovima obitelji. Veselu družinu fotografi su snimili na putu prema Grand hotelu Tremezzo gdje su uživali u večeri u hotolskom restoranu nakon čega su zaplesali na terasi.

Elegantno izdanje Amal Clooney za druženje s prijateljima i obitelji - 3 Bračni par Clooney uživa na odmoru (Foto: Profimedia)

Lijepa odvjetnica za ovu je prigodu odjenula bijelu mini haljinu bez rukava s blago povišenim ovratnikom koju su posebnom učinili svjetlucavi detalji i bijelo perje kojim je ukrašen rub haljine.

U ruci je supruga glumca Georgea Clooneya nosila zlatnu clutch torbicu koja se bojom slagala s elegantnim zlatnim sandalama na petu.

Amal Clooney Amal Clooney: Efektna mini haljina i omiljene sandale za izdanje bez greške

Amal Clooney Amal Clooney: "Neudobna" ljetna haljina za dosad najodvažnije večernje izdanje

Svoju prepoznatljivu dugo smeđu kosu nosila je raspuštenu, a točna na "i" elegantnog izdanja bile su dijamantne okrugle naušnice.

Elegantno izdanje Amal Clooney za druženje s prijateljima i obitelji - 2 Elegantno izdanje Amal Clooney za druženje s prijateljima i obitelji - (Foto: Profimedia)

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju