Ana Gruica na društvenim mrežama objavila je nove fotografije u bikiniju, a mnogi su pohvalili njezinu fit figuru koju održava predanim vježbanjem

Prije godinu dana glumica Ana Gruica rodila je sina Marata Ivana. Zgodna Splićanka je tijekom trudnoće dala naslutiti da se odmah nakon poroda želi vratiti u formu.

Nedugo nakon što je postala majka, Ana se vratila fitnessu i pokazala nevjerojatne pločice samo 52 dana nakon poroda. Maleni Marat Ivan za par dana navršit će godinu dana, a njegova mama na društvenim mrežama podijelila je nove fotografije svoje fit majčinske figure i pokazala rezultate višemjesečnog truda.

 

A photo posted by Ana Gruica (@anagruica) on

Tko misli da nema vremena za vježbe, prije ili kasnije će imati vremena za bolest, citirala je glumica Edwarda Stanleyja uz jednu od fotografija koju je napravio Mario Pavlović Mili i pritom jasno dala do znanja koliko joj je redovita tjelovježba važna u svakodnevnom životu.

 

A video posted by Ana Gruica (@anagruica) on

Smeđi bikini od materijala nalik brušenoj koži i zlatne štikle hrvatskoj dizajnera Ivana Ledenka naglasili su Aninu brončanu put, ali najviše pažnje izazvali su isklesani trbušnjaci zbog kojih je dobila brojne pozitivne komentare na društvenim mrežama.

 

Saka čast na trudu i volji, da je barem imam na pola kao Vi, zaključila je jedna Anina obožavateljica.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju