Stiže nam ljeto i mnoge dame u potrazi su za savršenim kupaćim kostimom. Ove godine neki će prednost dati dvostrukom bikiniju.

Galerija Dvostruke bikini gaćice u ponudi Zare Zara dvostruki bikini u dvije boje Zarini dvostruki bikini u dvije boje +5 Zara dvostruke bikini gaćice, 17,95 eura

Slojevito odijevanje sve je veći trend i na svjetskim plažama. Umjesto da dva ili čak tri bikinija odjenete jedan preko drugoga i tako odjeveni skočite u vodu, možete odabrati bikini sa sličnim efektom.

U ovogodišnjoj ponudi Zare našla su se dva bikinija s dvostrukim efektom – u ljubičasto-narančastoj te smeđe-zelenoj boji.

Zarini dvostruki bikini u dvije boje Zarini dvostruki bikini u dvije boje (Foto: Internetske stranice proizvođača)

Iako izgledaju kao da se gornji i donji dio sastoji od dva para grudnjaka i gaćica, riječ je zapravo o jednom komadu. Donji dio bikinija prodaje se po cijeni od 17,95 eura, a gornji je dva eura skuplji.

Zara, dvostruki gornji dio bikinija, 19,95 eura Zara, dvostruki gornji dio bikinija, 19,95 eura (Foto: Internetske stranice proizvođača)

Dvostruki bikiniji različitih boja mogu se naći i u ponudi brojnih svjetskih brendova kupaćih kostima te se prodaju različitim webshopovima.

Biste li nosili dvostruki bikini na plaži?

glasova:

Baš takve komplete za ljeto pronašli smo i izdvojili u fotogaleriji na početku teksta. Pogledajte ponudu, a potom dajte svoj glas u našoj anketi.

Nasty Gal bikini komplet 10 eura (na popustu) Nasty Gal bikini komplet 10 eura (na popustu) (Foto: Internetske stranice proizvođača)

Kupaći kostimi slavnih trudnica: Koji je model najpopularniji u blaženom stanju? Trudna Rihanna u šljokičastom bikiniju Tina Kunakey Emily Ratajkowski +3 Ashley Graham

Viktorija Rađa: Bikini s niskim gaćicama u kojem ništa ne stišće Viktorija Rađa Viktorija Rađa u izdanju za bazen Viktorija Rađa u bikiniju zebrastog uzorka brenda Jade V Tales +4 Viktorija Rađa nosi gumene natikače brenda Adidas, model Adilette

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju