Ljeto je i službeno ovdje, a pred nama duga sezona kupanja, brčkanja i uživancije na plažama i kupalištima. Za to su nam potrebni i kupaći kostimi koji su u ovom trenutku jedan od najtraženijih odjevnih komada.

Galerija Sinsay, 12,99 EUR Mohito, gornji dio 14,99 EUR, donji dio 12,99 EUR C&A, gornji dio 15,99 EUR, donji dio 12,99 EUR +7 Reserved, gornji dio 13,99 EUR, donji dio 12,99 EUR

Žene se obično dijele u dva tima kada su u pitanju kupaći kostimi. Neke obožavaju jednodijelne modele, a mnogo je onih koje više preferiraju dvodijelne.

Dvodijelne kupaće kostime mnogi smatraju praktičnijima jer se brže suše i zato su bolji odabir, pogotovo ako ne volite osjećaj prianjanja mokrog jednodijelnog kostima uz tijelo.

Odaberite kupaći kostim po građi tijela Odaberite kupaći kostim koji će vam najbolje pristajati

Razne varijante dvodijelnih modela dostupne su i na našem tržištu. Ne nedostaje klasičnih bikinija ili pak sportskih kostima, a žene pogotovo vole modele s gaćicama visoka struka.

Njihova popularnost ne začuđuje ako uzmemo u obzir činjenicu da stisnu trbuščić i pritom lijepo oblikuju svaku figuru.

C&A, gornji dio 15,99 EUR, donji dio 12,99 EUR C&A, gornji dio 15,99 EUR, donji dio 12,99 EUR (Foto: C&A)

Ako ste i vi u potrazi za kupaćim kostimom s gaćicama visoka struka, olakšajte si kupovinu i razgledajte modele koje smo pronašli za vas u ponudi raznih brendova.

Yamamay, gornji dio 39,95 EUR, donji dio 25,95 EUR Yamamay, gornji dio 39,95 EUR, donji dio 25,95 EUR (Foto: Yamamay)

Crni kupaći kostim 17 modela crnih kupaćih kostima koji laskaju figuri od XS do XXL veličine

Klasičan crni badić jedan je od najpopularnijih modela kupaćih kostima za ovo ljeto Stižu novi modeli: Tri najpopularnija kupaća kostima za ovo ljeto

Dvostruke bikini gaćice u ponudi Zare Biste li ih nosili? Bikini gaćice koje ćemo ovoga ljeta viđati i na hrvatskoj obali

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju