Ana Gruica Uglešić Novu godinu proslavila je u Dubrovniku te je na Instagramu objavila fotografiju na kojoj pozira u ženskom društvu, a sve dame odjevene su u crne svečane kombinacije. Najluđa noć u godini savršena je prilika za srediti se, a Ana je 2024. dočekala u glamuroznoj dugoj haljini.

Za doček Nove godine u Dubrovniku Ana Gruica Uglešić odabrala je ženstveno izdanje u dugačkoj haljini s potpisom američke dizajnerice Norme Kamali.

Glumica i fitness instruktorica nosi maksi haljinu s prozirnim dijelovima koji otkrivaju tijelo, a kroj ove senzualne kreacije krojene u stilu traka, širi se u donjem dijelu.

Ana je "golu" haljinu spojila s klasičnim modelom torbice modne kuće Chanel u crnoj boji, a od modnih dodataka stavila je i naušnice. Kosu je nosila raspuštenu, dok je make-up bio jači, kako i priliči svečanoj i slavljeničkoj prigodi.

Ana Gruica Uglešić nosi prozirnu haljinu američke dizajnerice Norme Kamali Ana Gruica Uglešić nosi prozirnu haljinu američke dizajnerice Norme Kamali (Foto: www.farfetch.com)

Charlijevi anđeli (x2) vam žele lijepu i veselu novogodišnju noć... Ovo nije čestitka. O, ne. Samo jedno malo zagrijavanje – intermezzo, poručila je Ana Gruica Uglešić uz fotografiju s dočeka Nove godine.

Ana Gruica Uglešić: Izdanje u kojem su poderane traperice i najudobnije čizme pun pogodak Ana Gruica Uglešić u poderanim trapericama i šlapastim čizmicama - 5 Ana Gruica Uglešić u poderanim trapericama i šlapastim čizmicama - 3 Ana Gruica Uglešić u poderanim trapericama i šlapastim čizmicama - 6 +3 Ana Gruica Uglešić u poderanim trapericama i šlapastim čizmicama - 2

Ana Gruica Uglešić: Haljina i vrtoglave štikle za odlazak u kazalište s kojih je teško skrenuti pogled Ana Gruica Uglešić uvijek plijeni pažnju Ana Gruica Uglešić u Zarinoj crvenoj haljini i sandalama Stevea Madden Ana Gruica Uglešić na premijeru je došla u društvu supruga +3 Zara crvena haljina s vezanjem na leđima, 79,95 eura - 1

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju