Ana Gruica Uglešić na svojim društvenim mrežama rado dijeli inspiracije za modne igre. Nedavno je na svojem Instagramu podijelila i reel s jednim vrlo jednostavnim, ali sjajnim dnevnim izdanjem.

Galerija Ana Gruica Uglešić uvijek privlači pažnju svojim modnim izborima Next prugasta suknja, 123 eura H&M prugasta suknja, 19,99 eura +1 Zara, prugasta suknj,a 39,95 eura

Ana Gruica Uglešić na Instagramu pozira u klasičnoj bijeloj majici kratkih rukava s natpisom glitch koji je uparila sa suknjom s džepovima čiji porub dopire do pola lista.

Iako splitskoj glumici nisu potrebni nikakvi trikovi za vizualno smanjivanje tijela i struka, odabrala je model suknje upravo s tim učinkom.

Dobro je poznato da odjevni komadi s okomitim prugama vizualno smanjuju obujam, a taj efekt dodatno je podcrtan odabirom suknje A kroja koja umanjuje veličinu struka.

Ana Gruica Uglešić ovo je jednostavno izdanje dopunila s dva bijela modna dodatka – natikačama na visoku potpeticu i kožnatom torbicom. Izdanje je zaokružila sunčanim naočalama i decentnim ručnim satom.

Zavirili smo u hrvatske trgovine i na popularne webshopove te smo odabrali nekoliko modela prugastih suknji po uzoru na Anu Gruicu Uglešić.

 

Zara, prugasta suknj,a 39,95 eura Zara, prugasta suknj,a 39,95 eura (Foto: Internetske stranice proizvođača)

Ana Gruica Uglešić: Drski prorez s kojeg su pažnju mogle odvući samo svjetlucave sandale Boran Uglešić i Ana Gruica Uglešić Ana Gruica Uglešić Boran Uglešić i Ana Gruica Uglešić +2 Boran Uglešić i Ana Gruica Uglešić

Haljina za crkveno vjenčanje Ane Gruice Uglešić koja iznenadi kada se pogleda odostraga Ana Gruica Uglešić Crkveno vjenčanje Ane Gruice Uglešić Crkveno vjenčanje Ane Gruice Uglešić +1 Crkveno vjenčanje Ane Gruice Uglešić

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju