U Gradskom kazalištu mladih Split održana je premijera predstave "Šuti, muči", autorskog projekta Daria Harjačeka i Dore Golub. Glumica Ana Gruica Uglešić koja u predstavi glumi Martu te potpisuje koreografiju, na svom Instagramu podijelila je nekoliko fotografija s partyja koji je uslijedio nakon premijere.

Kao što i sam njezin naslov sugerira, predstava "Šuti, muči" adresira zabrinjavajuću (ne)mogućnost komunikacije o problemima koje se u kolokvijalnom govoru i javnom diskursu i dalje prečesto percipira kao tzv. tabu teme – depresiji, anksioznosti i samoozljeđivanju te, s druge strane, seksualnosti u širem smislu –neovisno o tome pokušava li se (ili odbija) o njima progovoriti u kontekstu obiteljskih, prijateljskih ili pak partnerskih zajednica.

Čini se da Gradsko kazalište mladih Split ima novu hit predstavu čija je premijera bila popraćena desetominutnim pljeskom i ovacijama, kako je na svom nstagramu otkrila Ana Gruica Uglešić.

Teško je zbrojiti dojmove... Možda su desetominutni minutni pljesak i ovacije najavili još jednu hit predstavu!

Ja znam da smo svi glumci i autorski tim ostavili dušu i tijelo na ovom projektu kao i komadiće sebe - doslovno, jer se tako radi autorski projekt.

Hvala mojoj divnoj obitelji i mužu Boranu Uglešiću, koji su uvijek uz mene. Hvala ravnatelju, režiseru i svim kolegama koji su imali povjerenja u mene kroz proces kako bi što bolje napravili scenski pokret. Idemo dalje, napisala je Ana u objavi na Instagramu.

Ana Gruica Uglešić Ana Gruica Uglešić: Izdanje s najpoželjnijom torbom stoljeća kakvu je nosila i Audrey Hepburn

Ana Gruica Uglešić na modnoj reviji Infinity Runway u Solinu Ana Gruica Uglešić: Haljina u kojoj se sa splitske revije može ravno na holivudski crveni tepih

Sa svojim pratiteljima podijelila je i nekoliko fotografija s partyja nakon premijere, a u prvi plan padaju mrežaste hlače koje je glumica i trenerica fitnessa nosila. Prozirne hlače kombinirala je s crnom majicom bez rukava i s natpisom "U afteru do smrti" te crnim sandalama na visoku potpeticu. Outfit je upotpunila masivnom metalnom ogrlicom u stilu lanca s okruglim privjeskom.

Ana Gruica Uglešić u haljini s izrezima idealnoj za sve ljubiteljice malo drugačijih krojeva Ana Gruica Uglešić Ana Gruica Uglešić u ljubičastoj ELFS haljini Ana Gruica Uglešić u ljubičastoj ELFS haljini +2 Haljina ELLA

Ana Gruica Uglešić: Tako obična crna haljina stvorena za isticanje besprijekorne figure Ana Gruica Uglešić H&M, 18,49 eura Reserved, 27,99 eura +7 C&A, 25,99 eura

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju