Ana Gruica Uglešić sa suprugom Boranom Uglešićem posjetila je Festival vino Dalmacije koji se održao u Splitu. Bračni par ondje je obišao izlagače i uživao u finoj kapljici, a Ana je na svom Instagramu otkrila kako su neka vina koja je kušala ostavila dubok utisak na njezino nepce.

Galerija Ana Gruica Uglešić Ana Gruica Uglešić nosi torbu modne kuće Louis Vuitton, model Speedy Ana Gruica Uglešić nosi torbu modne kuće Louis Vuitton, model Speedy +3 I Audrey Hepburn nosila je torbu Speedy modne kuće Louis Vuitton

Festival vino Dalmacije bio je prava senzacija među ljubiteljima vina, uz veliki broj izlagača, posjetitelja i ugodnu atmosferu. Kišno popodne u Splitu bilo je idealno za posjet festivalu, a propustili ga nisu ni Ana Gruica Uglešić i njezin suprug Boran Uglešić.

Za to ugodno događanje i druženje s drugim vinoljupcima Ana je odabrala ležernu odjevnu kombinaciju u kojoj su glavna zvijezda svjetloplave traperice širokih nogavica s izrazito poderanim dijelovima koji otkrivaju bedra. Traperice su poderane i s prednje i stražnje strane te imaju velike džepove na stražnjici, a glumicu smo u njima već vidjeli kada se krajem studenog sa suprugom prošetala zagrebačkom špicom.

I Audrey Hepburn nosila je torbu Speedy modne kuće Louis Vuitton I Audrey Hepburn nosila je torbu Speedy modne kuće Louis Vuitton (Foto: Profimedia)

Uz traperice ispranog izgleda kombinirala je običnu bijelu majicu s dubljim izrezom, preko koje je nosila sako klasičnog kroja tamnoplave boje s rukavima tričetvrt dužine. Stajling je zaokružila bijelo-sivim tenisicama, a od modnih dodataka odabrala je elegantni ručni sat i torbu francuske modne kuće Louis Vuitton. Glumica Gradskog kazališta mladih Split nosi model torbe Speedy, koja se opisuje kao jedna od najpoželjnijih torbica stoljeća.

Ana Gruica Uglešić nosi torbu modne kuće Louis Vuitton, model Speedy Ana Gruica Uglešić nosi torbu modne kuće Louis Vuitton, model Speedy (Foto: uk.louisvuitton.com)

Torba Speedy prvi je put predstavljena 1930. godine te je dizajnirana kao posveta revoluciji u putovanjima i brzom ritmu života toga doba, zbog čega je njezin prvotni naziv bio Express. Iako dizajnom i veličinom podsjeća na putnu torbu, Speedy je osmišljena kao torba za svaki dan u koju stane više stvari. Na molbu glumice Audrey Hepburn torba je 1965. dobila svoju manju verziju, prikladniju sitnijim figurama. Tako je nastala Speedy veličine 25 centimetara, uz već postojeće od 35 i 40 centimetara.

Ana Gruica Uglešić u poderanim trapericama i šlapastim čizmicama - 1 Ana Gruica Uglešić u poderanim trapericama na zagrebačkoj špici u studenom (Foto: Josip Moler/Cropix)

Od 1930. ta kultna torba bila je dostupna u svim materijalima kuće Louis Vuitton, a prva Speedy bila je izrađena od običnog platna. Godinu kasnije počela se izrađivati od platna ukrašenog monogramom LV. Jedinstvena karakteristika modela Speedy jest ta da je izrađen od jednog neprekidanog komada platna, tako da se monogram na jednoj strani torbe pojavljuje naopako. Uz kratke ručke, torba ima i dugački remen za nošenje preko ramena i tijela.

Ana Gruica Uglešić nosi torbu modne kuće Louis Vuitton, model Speedy Ana Gruica Uglešić nosi torbu modne kuće Louis Vuitton, model Speedy (Foto: uk.louisvuitton.com)

Ana Gruica Uglešić: Haljina u kojoj se sa splitske revije može ravno na holivudski crveni tepih Ana Gruica Uglešić na modnoj reviji Infinity Runway u Solinu Ana Gruica Uglešić na modnoj reviji Infinity Runway u Solinu Ana Gruica Uglešić nosi torbicu modne kuće Chanel +6 Modna revija Infinity Runway u Solinu (Arileo)

Ana Gruica Uglešić: Haljina i vrtoglave štikle za odlazak u kazalište s kojih je teško skrenuti pogled Ana Gruica Uglešić uvijek plijeni pažnju Ana Gruica Uglešić u Zarinoj crvenoj haljini i sandalama Stevea Madden Ana Gruica Uglešić na premijeru je došla u društvu supruga +3 Zara crvena haljina s vezanjem na leđima, 79,95 eura - 1

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju