Prvo izdanje modne revije Infinity Runway održano je u subotu u Solinu, a pistom je prošetala i osnivačica tog modnog događanja, manekenka Valentina Ðurić. Kolekcije su predstavili hrvatski modni brendovi ELFS, Arileo, Lendenko i Lovely Bag, a modni debi imao je brend Anovi sa svojom prvom kolekcijom vjenčanica.

Galerija Ana Gruica Uglešić na modnoj reviji Infinity Runway u Solinu Ana Gruica Uglešić na modnoj reviji Infinity Runway u Solinu Ana Gruica Uglešić nosi torbicu modne kuće Chanel +6 Modna revija Infinity Runway u Solinu (Arileo)

Među uzvanicama na prvom izdanju revije Infinity Runway bila je i Ana Gruica Uglešić, koja je za to modno događanje odabrala večernju haljinu s potpisom splitskog brenda Arileo. Dugačka haljina izrađena je od svjetlucavog crnog materijala te po čitavoj dužini ima efektne horizontalne pruge.

Uski kroj toalete prelijepo je naglasio Aninu fantastičnu figuru. U gornjem dijelu haljina je asimetričnog kroja, s dugim rukavom na desnoj strani, dok s lijeve strane nema rukav, već efektno ukrasno perje, koje se nalazi i na ovratniku.

Ana Gruica Uglešić nosi torbicu modne kuće Chanel Ana Gruica Uglešić nosi torbicu modne kuće Chanel (Foto: Chanel)

Lijepa glumica i instruktorica fitnesa stajling za odlazak na reviju dodatno je podigla crnom torbicom s prošivima modne kuće Chanel te smeđim krznenim šalom koji je držala u ruci. Glamurozno izdanje finiširala je jačim make-upom i zalizanom kosom svezanom u rep.

Uz fotografiju koju je objavila na Instagramu Ana je napisala i lijepe riječi za svoje prijatelje Mariju i Juricu Pirića, vlasnike brenda Arileo.

S nekim ljudima, kad surađuješ dugo, duže od 20 godina, izbriše se granica između prijateljstva i suradnje. Ako su k tome u pitanju topli ljudi, vrhunski znalci u svom poslu, onda je taj proces lakši i brži.

Osim visoke mode, koju na ovim prostorima, rade bez premca, oni rade i haljine po narudžbi za naše najposebnije događaje u životu (tako i moju haljinu za šoltansko vjenčanje), poručila je Ana Gruica Uglešić.

Modna revija Infinity Runway u Solinu (Anovi) Modna revija Infinity Runway u Solinu (Anovi) (Foto: Nikola Vilic/Cropix)

Ana Gruica Uglešić: Izdanje u kojem su poderane traperice i najudobnije čizme pun pogodak Ana Gruica Uglešić u poderanim trapericama i šlapastim čizmicama - 5 Ana Gruica Uglešić u poderanim trapericama i šlapastim čizmicama - 3 Ana Gruica Uglešić u poderanim trapericama i šlapastim čizmicama - 6 +3 Ana Gruica Uglešić u poderanim trapericama i šlapastim čizmicama - 2

Ana Gruica Uglešić: Haljina i vrtoglave štikle za odlazak u kazalište s kojih je teško skrenuti pogled Ana Gruica Uglešić uvijek plijeni pažnju Ana Gruica Uglešić u Zarinoj crvenoj haljini i sandalama Stevea Madden Ana Gruica Uglešić na premijeru je došla u društvu supruga +3 Zara crvena haljina s vezanjem na leđima, 79,95 eura - 1

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju