Brojni Splićani i njihovi gosti nisu propustili priliku uživati u Melodijama Jadrana.

Galerija Boran Uglešić i Ana Gruica Uglešić Ana Gruica Uglešić Boran Uglešić i Ana Gruica Uglešić +2 Boran Uglešić i Ana Gruica Uglešić

Na posljednju večer trodnevnog događanja koje se održalo u splitskoj Meštovićevoj galeriji sa suprugom Boranom Uglešićem stigla je i glumica i trenerica fitnessa Ana Gruica Uglešić.

Ana je za ovu prigodu odabrala odvažnu haljinu u kojoj je nemoguće ostati neprimijećen.

Ana Gruica Uglešić Ana Gruica Uglešić (Foto: Zvonimir Barisin/Pixsell)

Duga smeđa haljina na jedno rame ima visoki prorez na nozi i izreze na trbuhu, a gornji i donji dio haljine spojeni su metalnim dijelovima. Haljina se prodaje u više internetskih trgovina, a među njima je i Amazon na kojem je cijena haljine 32,99 dolara (30,29 eura).

Boran Uglešić i Ana Gruica Uglešić Boran Uglešić i Ana Gruica Uglešić (Foto: Josko Supic/Cropix)

Haljina u originalu ima u potpunosti otkrivenu jednu stranu tijela, ali glumica ju je učinila nosivom u raznim prigodama tako što je napravila prilagodbe na kreaciji i zatvorila njezin bočni dio.

Jelena Rozga u mrak haljini koja je spojila dva omiljena ljetna trenda Jelena Rozga na Melodijama Jadrana Jelena Rozga na Melodijama Jadrana Jelena Rozga na Melodijama Jadrana +5 Jelena Rozga na Melodijama Jadrana

Ana je kreaciju stvorenu za privlačenje pogleda uparila sa zlatnim svjelucavim sandalama s tankim remenčićem na prednjem dijelu i oko gležnjeva. Nosila je i bež torbicu.

Haljina se između ostalog prodaje i na Amazonu Haljina se između ostalog prodaje i na Amazonu (Foto: Internetska stranica proizvođača)

 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju