Ana Sasso nastupila je na Splitskom festivalu u sklopu večeri Ništa kontra Splita posvećenoj stvaralaštvu Nenada Vilovića. Ana je sa Žarkom Mamulom i klapom Partenca izvela Vilovićevu pjesmu "Oli bilo, oli crno", s kojom je nekadašnja Miss Jugoslavije nastupala na Splitskom festivalu 1986. godine.

Galerija Ana Sasso u odijelu s Asosa na Splitskom festivalu - 6 Ana Sasso u odijelu s Asosa na Splitskom festivalu - 3 Ana Sasso u odijelu s Asosa na Splitskom festivalu - 7 +5 Ana Sasso nosi svjetlucavo odijelo s Asosa

Prije uspješne manekenske karijere Ana Sasso svojedobno je bila i pjevačica te je snimila nekoliko pjesama sa skladateljem Nenadom Vilovićem. Stoga je njezin nastup na Splitskom festivalu bio svojevrstan povratak u prošlost i u vrijeme Anine pjevačke karijere.

Ana Sasso u odijelu s Asosa na Splitskom festivalu - 1 Ana Sasso na Splitskom festivalu u svjetlucavom odijelu s Asosa (Foto: Duje Klaric/Cropix)

Legendarna Pipi djevojka pokazala je i da četiri desetljeća kasnije vlada glazbenom pozornicom na kojoj je nastupila sa Žarkom Mamulom i klapom Partenca. Za nastup na večeri Ništa kontra Splita Splitskog festivala slavna Splićanka odabrala je i upečatljivu modnu kombinaciju, a nosila je svjetlucavo odijelo brenda Asos iz istoimene online trgovine.

Ana Sasso u odijelu s Asosa na Splitskom festivalu - 5 Ana Sasso nosi svjetlucavo odijelo s Asosa (Foto: Asos)

Crno odijelo sačinjeno je od klasično krojenog dužeg sakoa i hlača na lagani trapez. Crno odijelo bogatoga sjaja ukrašeno je zlatnim zvjezdicama koje ga čine još svečanijim. Bivša misica stajling je upotpunila zlatnim sandalama i visećim naušnicama sa zvjezdicama, a izgledala je fantastično, kao i uvijek.

Josipa Pavičić: Možda i najlaskaviji model traperica kojeg se žene ne odriču ni ljeti Josipa Pavičić na zagrebačkoj špici - 3 Josipa Pavičić na zagrebačkoj špici - 5 Josipa Pavičić na zagrebačkoj špici - 2 +3 Josipa Pavičić na zagrebačkoj špici - 4

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju