Za odlazak u kupovinu s 13-godišnjom kćeri Shiloh i 10-godišnjim sinom Knoxom, Angelina Jolie obula je čizme primjerenije za hladne dane nego za toplo ljeto.

Galerija Angelina Jolie u čizmama do koljena - 4 Angelina Jolie u čizmama do koljena - 2 Angelina Jolie u čizmama do koljena +3 Angelina Jolie u trgovini je gledala čizme čija je cijena 9,97 dolara (66 kuna)  

Smeđe kožnate čizme do koljena Angelina Jolie kombinirala je uz crne hlače koje je umetnula u čizme te uz jednostavno bijelu košulju. Stajling za šoping 44-godišnja glumica upotpunila je s pletenom torbicom u bež i smeđoj boji, dok je oči od sunca zaštitila s avijatičarskim sunčanim naočalama.

Angelina je sa svojom djecom Shiloh i Knoxom u Hollywoodu posjetila trgovinu s vrlo povoljnim cijenama gdje je glumica razgledavala čizme čija je cijena 9,97 dolara (66 kuna).

Angelina Jolie u popularnim, ali neudobnim cipelama - 2 Angelina Jolie: "Zeznute" cipele kakve ortopedi ne vole vidjeti

Angelina Jolie u šopingu s 15-godišnjim sinom Paxom u aveniji Melrose - 2 Angelina Jolie: Štiklice pogodne i za početnice u nošenju visokih potpetica

I dok većina žena ne može niti zamisliti da ljeti nose čizme, pa ni da ih razgledavaju u trgovinama, Angelina Jolie "igra" po vlastitim modnim pravilima i ne smeta joj sandale i natikače zamijeniti čizmama.

Angelina Jolie u čizmama do koljena - 5 Angelina Jolie i njezin 10-godišnji sin Knox (Foto: Profimedia)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju