Premijera Disneyjeva filma "Gospodarica zla 2" održana je u Los Angelesu, a najveće zvijezde crvenog tepiha bile su Angelina Jolie i njezina djeca.

Galerija Angelina Jolie s djecom na premijeri filma \'Gospodarica zla 2\' - 4 Angelina Jolie s djecom na premijeri filma \'Gospodarica zla 2\' - 5 Angelina Jolie s djecom na premijeri filma \'Gospodarica zla 2\' - 1 +8 Na haljini se istaknuo srebrni broš u obliku škorpiona

Na premijeru nastavka hita iz 2014. godine Angelina Jolie povela je svoje petero djece, Knoxa, Zaharu, Paxa, Vivienne i Shiloh, a jedini koji je izostao jest najstariji sin, 18-godišnji Maddox koji je otišao na studij u Sjevernu Koreju.

Ponosna mama blistala je dok je sa svojom djecom pozirala na crvenom tepihu, odjevena u elegantnu svjetlucavu kreaciju modne kuće Atelier Versace. Crna haljina lijepo pada uz tijelo, a posebno atraktivnom čini je efekt mokroga sjaja, drapirani dijelovi te srebrni broš u obliku škorpiona na predjelu struka.

Angelina Jolie u hlačama skinny kroja - 4 Angelina Jolie: Skinny hlače u kojima se i žene XXL i XXS veličina osjećaju dobro

Angelina Jolie u haljini koja dodaje obline - 5 Angelina Jolie: Haljina koja dodaje kilograme i najkrhkijim figurama

Svakako je riječ o večernjoj toaleti u kakvoj se žena osjeća divno jer je savršen spoj glamura, elegancije i decentnosti. Također je riječ o kroju koji lijepo pristaje ženskim figurama veličina i XXS i XXL. Očaravajuću haljinu Angelina Jolie upotpunila je nakitom draguljarske kuće Cartier.

Angelina Jolie s djecom na premijeri filma \'Gospodarica zla 2\' - 2 Angelina Jolie s djecom na premijeri filma 'Gospodarica zla 2' u Los Angelesu (Foto: Getty Images)

U filmu 'Gospodarica zla 2', Gospodarica zla (Angelina Jolie) i njezino kumče, princeza Aurora (Elle Fanning) počinju propitkivati kompleknost obiteljskih veza koje ih spajaju dok ih život šalje u različite smjerove uz nadolazeće svatove, neočekivane saveznike i nove mračne sile.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju