Angelina Jolie sa svojim kćerima Saharom i Shiloh posjetila je izložbu francuskog fotografa Henrija Cartiera-Bressona u galeriji Leica u Los Angelesu.

Galerija

 

Za svakodnevne prilike Angelina Jolie voli birati odjevne komade ležernijih, širih krojeva, naročito kada su vani visoke ljetne temperature. No za posjet izložbi "The Eye of the Century" postavljenoj u Los Angelesu 44-godišnja glumica ipak se odlučila za hlače skinny kroja dužine malo do iznad gležnja. Velika ljubiteljica crne boje izabrala je hlače upravo u tom tonu i kombinirala ih uz fini crni top na deblje naramenice.

Čak i žene koje nisu ljubiteljice skinny krojeva uzele bi u obzir crne skinny hlače jer riječ je o klasičnom modelu nosivom u svim prigodama, dnevnim i večernjim, a u njima se dobro osjećaju i žene XXL i XXS veličina.

Stajling je zaokružila s crnim natikačama zatvorenih prstiju na nisku potpeticu i ukrašene metalnim zlatnim detaljem. Od modnih dodataka Angelina je nosila glamurozne sunčane naočale u smeđoj i zlatnoj boji te elegantnu torbicu u nude tonu.

Angelina Jolie u hlačama skinny kroja - 1
Angelina Jolie u hlačama skinny kroja (Foto: Profimedia)

Pogledajte i Angelinu Jolie u trik-haljini koja žensko tijelo čini putenijim:

Angelina Jolie: Trik-haljina koja žensko tijelo čini putenijim