Prije 20 godina glumica Angelina Jolie stigla je na dodjelu Oscara u svilenoj haljini Marca Bouwera, a mnogi će i danas to njezino izdanje izdvojiti kao jedno od naljepših koje je pokazala na crvenom tepihu.

Galerija Haljina je jednako divna kao i prije 20 godina Sydney Sweeney na zabavi Vanity Faira Angelina Jolie na dodjeli Oscara 2004. godine +2 Sydney Sweeney na zabavi Vanity Faira

Dva desetljeća kasnije opet smo dobili priliku vidjeti tu divnu kreaciju na crvenom tepihu.

Glumica Sydney Sweeney odlučila je, kao što to čini sve više njezinih kolegica, prokopati modnu arhivu te je na oskarovsku zabavu Vanity Faira stigla u toj haljini.

Sydney Sweeney na zabavi Vanity Faira Sydney Sweeney na zabavi Vanity Faira (Foto: Profimedia)

Kreaciji vrijeme nije nimalo naškodilo, pa i dalje izgleda jednako prekrasno kao 2004. godine. Duboki dekolte, efektni pojas, šlep, najdivnija svila... svi ti detalji i dalje privlače pozornost i oduzimaju dah u isto vrijeme.

Glumica je i odabirom nakita pokazala koliko cijeni modne vještine Angeline Jolie. Obje su nosile slične viseće ogrlice.

Angelina Jolie na dodjeli Oscara 2004. godine Angelina Jolie na dodjeli Oscara 2004. godine (Foto: Profimedia)

Čak je i izbor make-upa bio sličan, a jedina veća razlika bila je u frizuri. Kao i mnoge njezine kolegice ove godine, Sydney se odlučila za bob.

Korisnici društvenih mreža oduševljeni su ovim izdanjem, kod kojeg im se posebno sviđa duh starog Hollywooda. Naravno, došlo je i do podjele na one kojima se ova haljina više svidjela na Angelini i na one kojima je Sydney bez konkurencije.

Obje dame su divne, ali bolja mi je...

glasova:

Kojem timu vi pripadate?

Marko Grubnić o modnim izdanjima s Oscara: "Jedno me izdanje posebno razočaralo, a jedan detalj posebno obradovao" Marko Grubnić o Oscarima Marko Grubnić o Oscarima Marko Grubnić o Oscarima +8 Marko Grubnić o Oscarima 10 slavnih dama koje su se modno poskliznule na oskarovskom crvenom tepihu Erika Alexander u haljini američkog dizajnera Christiana Sirianoa na dodjeli Oscara Erika Alexander u haljini američkog dizajnera Christiana Sirianoa na dodjeli Oscara Cynthia Erivo u haljini Louis Vuitton na 94. dodjeli Oscara +7 Ariana Grande u haute couture haljini talijanskog dizajnera Giambattista Vallija

Kreacija dostojna glavne favoritkinje? Emma Stone preuzela Oscara u poderanoj haljini Emma Stone u haljini s potpisom Louisa Vuittona Emma Stone u haljini s potpisom Louisa Vuittona Emma Stone osvojila je svog drugog Oscara za najbolju glumicu +4 Haljina Emme Stone poderala se tijekom dodjele

Savršena Zendaya na Oscarima: Utjelovljenje starog Hollywooda u Armanijevoj haljini Armani, haute couture, proljeće 2024. Zendaya na Oscarima u haljini modne kuće Armani rađenoj po mjeri Zendaya na Oscarima u haljini modne kuće Armani rađenoj po mjeri +4 Zendaya na Oscarima 2024.
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju