Angelina Jolie predstavila je svoju knjigu "Know Your Rights and Claim Them: A Guide for Youth", vodič za mlade u kojima se oni mogu upoznati sa svojim pravima. Ispred knjižare Skylight u Los Angelesu Angelina je potpisivala primjerke za obožavatelje, a za tu priliku odmaknula se od omiljene crne boje kada je riječ o odjevnim kombinacijama.

Za druženje s fanovima i dijeljenje autograma povodom izlaska knjige "Know Your Rights and Claim Them: A Guide for Youth" Angelina Jolie odjenula je kombinaciju koja je pravo osvježenje u odjevnom stilu glumice koja najčešće nosi crnu.

Sivi pulover šireg kroja s jednim golim ramenom nosila je uz bijelu suknju midi dužine, koja ženskom dijelu dodaje obline. Suknja od toplog, mekanog materijala čini se vrlo udobna za nošenje, jedino treba paziti zbog toga što je u najosjetljivijoj boji, na kojoj se vidi i najmanja mrljica. Pulover s golim ramenom Angelininu stajlingu dao je dodatan dodir ženstvenosti, a upravo je golo rame adut koji će svako odjevno izdanje učiniti senzualnijim, ali na vrlo suptilan način. Klasične salonke boje kože i elegantna siva torba savršeno su upotpunile outfit slavne ljepotice.

Knjigu "Know Your Rights and Claim Them" Angelina je napisala s odvjetnicom za ljudska prava Geraldine Van Bueren, jednom od sastavljačica UN-ove Konvencije o pravima djeteta iz 1989. godine. Cilj knjige je dati djeci i mladima sva potrebna znanja o njihovim pravima kako bi se mogla boriti protiv nepravde.

Slika nije dostupna Angelina Jolie: Poluprozirna maksi suknja koja dobro stoji ženama od XS do XL veličine

Toliko je djece diljem svijeta koja trpe nepravdu i štetu, i ne radimo dovoljno po tom pitanju. Ovo su njihova prava, donesena prije puno godina, bazirana na tome što će ih učiniti zdravim, uravnoteženim, sigurnim i stabilnim odraslim osobama, kazala je Angelina Jolie u intervjuu za Reuters. Glumica, koja je specijalni izaslanik UN-ove agencije za izbjeglice UNHCR, dodala je kako se nada da će knjiga biti i podsjetnik vladama na njihovu obvezu prema globalnom sporazumu koji garantira dječja građanska, socijalna, politička i ekonomska prava.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju