Nakon što je Alessandro Michele imenovan Guccijevim kreativnim direktorom 2015., u roku od godine dana napravio je pravu malu revoluciju. Izdao je torbu Dionysus koja je oduševila slavne zvijezde i modne trendseterice.

Galerija Anica Kovač Anica Kovač voli nositi crnu odjeću Gucci, Dionysus torba +1 Anica Kovač sa suprugom na događanju u Zagrebu

Za razliku od drugih Guccijevih torbi koje se mogu obično prepoznati po dvostrukom slovu G, Dionysus karakterizira upečatljiva kopča u obliku potkove koja završava s dvije tigrove glave.

Motiv tigra povezan je s legendama o Dionizu – bogom vina, slavlja i plodnosti iz grčke mitologije koji je i bio nadahnuće za ovu kolekciju, a koju u svojim ormarima imaju brojne zvijezde od Margot Robbie do Meghan Markle.

Gucci, Dionysus torba Gucci, Dionysus torba (Foto: Internetske stranice proizvođača)

Dionizovoj torbici nije mogla odoljeti niti Anica Kovač. Ona u svojoj kolekciji ima kožnati model u crvenoj boji koji je ukrašen i srebrnim lancem.

Upravo ovu torbicu odabrala je za blagdanski tulum jedne luksuzne agencije nekretninama koji je jučer održan u Zagrebu.

Anica Kovač sa suprugom na događanju u Zagrebu Anica Kovač sa suprugom na događanju u Zagrebu (Foto: PR / Mario Poje)

Crvena torba igrala je sjajan kontrast ostatku njezina izdanja u već prepoznatljivoj crnoj boji.

Bivša hrvatska misica odjenula je jednostavnu, ali uvijek lijepu kombinaciju sastavljenu od dolčevite, trapezica i kožnate jakne kraćeg modela, a koju je zaokružila crnim gležnjačama.

Anica Kovač voli nositi crnu odjeću Anica Kovač voli nositi crnu odjeću (Foto: Josip Moler/Cropix)

Visoke potpetice bi bile samo višak: Anica Kovač u čizmama koje obožavaju skinny hlače Anica Kovač na zagrebačkoj špici - 2 Anica Kovač na zagrebačkoj špici - 4 Anica Kovač na zagrebačkoj špici - 5 +5 Anica Kovač na zagrebačkoj špici - 1

Trebaju li štikle? Anica Kovač u modelu kožnatih hlača koji (ne) izgleda bolje uz tenisice Anica Kovač prošetala je zagrebačkim Cvjetnim trgom - 3 Anica Kovač prošetala je zagrebačkim Cvjetnim trgom - 2 Anica Kovač prošetala je zagrebačkim Cvjetnim trgom - 1 +2 Anica Kovač nosi kožnate hlače brenda Elisabetta Franchi

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju