Anica Kovač ljubiteljica je modne klasike – u svečanim trenucima rado poseže za malim crnim haljinama i elegantnim kompletima upotpunjenima visokim potpeticama, a za svaki dan prednost daje udobnosti.

Galerija Anica Kovač na zagrebačkoj špici - 2 Anica Kovač na zagrebačkoj špici - 4 Anica Kovač na zagrebačkoj špici - 5 +5 Anica Kovač na zagrebačkoj špici u ležernoj street style kombinaciji

Crne skinny hlače i čizme visokih sara su savršeni spoj za razne dnevne i večernje prilike. Zna to i Anica Kovač koja je upravo u ovoj kombinaciji prošetala ovoga vikenda zagrebačkim centrom.

Bivša hrvatska misica i prva pratilja Miss svijeta 1995. godine umjesto modela s vrtoglavim potpeticama, radije bira čizme ravnog đona na vezanje. Ne samo da joj sa 1,8 metara visine dodatni centimetri nisu potrebni, već je i ovaj tip čizama ugodniji za šetnju.

Anica Kovač na zagrebačkoj špici - 1 Anica Kovač na zagrebačkoj špici u ležernoj street style kombinaciji (Foto: Josip Moler/Cropix)

Modno izdanje nadopunila je vestom s vodoravnim prugicama, a preko svega nosila je kratku tamnozelenu jaknu-bombericu.

Ležerno izdanje za grad zaokružila je tamnocrvenom kožnatom torbom, s nekoliko decentnih komada nakita te velikim buketom cvijeća koji je držala u rukama. Najljepši modni dodatak, pak, svakako je bio veliki osmijeh koji nije skidala s lica.

Anica Kovač na zagrebačkoj špici - 3 Anica Kovač nije skidala osmijeh s lica (Foto: Josip Moler/Cropix)

Zavirili smo u hrvatske trgovine i na popularne webshopove te smo odabrali nekoliko modela čizama visokih sara i ravnih potplata po uzoru na Anicu Kovač.

Fashion Nova čizme, 39 eura Fashion Nova čizme, 39 eura (Foto: Internetske stranice proizvođača)

Nenametljivo savršene hlače Anice Kovač koje se mogu nositi – uvijek i svugdje Anica Kovač Anica na donatorskoj večeri u hotelu Esplanade Efektan top Anice Kovač sjajno se uklopio uz elegantne crne hlače +2 Projekt su podržale brojne slavne dame, a na večeri zapjevala je Danijela Martinović

Trebaju li štikle? Anica Kovač u modelu kožnatih hlača koji (ne) izgleda bolje uz tenisice Anica Kovač prošetala je zagrebačkim Cvjetnim trgom - 3 Anica Kovač prošetala je zagrebačkim Cvjetnim trgom - 2 Anica Kovač prošetala je zagrebačkim Cvjetnim trgom - 1 +2 Anica Kovač nosi kožnate hlače brenda Elisabetta Franchi

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju