Antonija Mišura-Sandrić odličan je izvor modne inspiracije na Instagramu, gdje redovito dijeli svoje street style kombinacije. Njezini izbori privlače pažnju i dobivaju mnoštvo komplimenata bez obzira na to bira li ležernu trenirku za šetnju sa svojom kćerkicom ili nešto glamurozniji outfit za izlazak.

Galerija Antonija Mišura Sandrić uvijek privlači pažnju svojim odjevnim kombinacijama Bijele košulje s predimenzioniranim rukavima iz trgovina 2021. - 1 Bijele košulje s predimenzioniranim rukavima iz trgovina 2021. - 2 +2 Stradivarius, 149,90 kn

Nedavno je podijelila i svoju kombinaciju za izlazak sa suprugom u jedan dalmatinski restoran. Antonija Mišura-Sandrić blistala je u vrlo jednostavnom i nosivom izdanju sastavljenom od komada koje svaka dama ima u svojem ormaru.

Iako bivšoj hrvatskoj košarkašici ne trebaju nikakvi modni trikovi za vizualno smanjivanje obujma tijela, Antonija je ipak odabrala baš jedan takav lukavi komad odjeće. Nosila je usku i kratku bijelu bluzu s predimenzioniranim balon-rukavima do predjela lakta koji su vizualno smanjili njezin struk.

Antonija Mišura Sandrić uvijek privlači pažnju svojim odjevnim kombinacijama Antonija Mišura-Sandrić: Duga haljina od 265 kuna koja će biti hit ovoga proljeća i ljeta

Elegantnu bluzu sparila je sa svjetloplavim trapericama laganog trapez-kroja i zlatnim štiklama koje su dodatno produžile njezine noge, a cijelo izdanje zaokružila sa sivim šeširićem i nekoliko osebujnih komada nakita.

Zavirili smo u hrvatske trgovine i na popularne webshopove te odabrali nekoliko bijelih bluza s balon-rukavima po uzoru na Antoniju Mišuru-Sandrić koje vizualno smanjuju obujam struka, a mogu se nositi za posao i večernje izlaske.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju