Antonija Mišura-Sandrić odličan je izvor modne inspiracije na Instagramu, gdje redovito dijeli svoje street style kombinacije. Njezini izbori privlače pažnju i dobivaju mnoštvo komplimenata bez obzira na to bira li ležernu trenirku za šetnju sa svojom kćerkicom ili nešto glamurozniji outfit za izlazak.

Galerija

Nedavno je podijelila i svoju kombinaciju za izlazak sa suprugom u jedan dalmatinski restoran. Antonija Mišura-Sandrić blistala je u vrlo jednostavnom i nosivom izdanju sastavljenom od komada koje svaka dama ima u svojem ormaru.

Iako bivšoj hrvatskoj košarkašici ne trebaju nikakvi modni trikovi za vizualno smanjivanje obujma tijela, Antonija je ipak odabrala baš jedan takav lukavi komad odjeće. Nosila je usku i kratku bijelu bluzu s predimenzioniranim balon-rukavima do predjela lakta koji su vizualno smanjili njezin struk.

Elegantnu bluzu sparila je sa svjetloplavim trapericama laganog trapez-kroja i zlatnim štiklama koje su dodatno produžile njezine noge, a cijelo izdanje zaokružila sa sivim šeširićem i nekoliko osebujnih komada nakita.

Zavirili smo u hrvatske trgovine i na popularne webshopove te odabrali nekoliko bijelih bluza s balon-rukavima po uzoru na Antoniju Mišuru-Sandrić koje vizualno smanjuju obujam struka, a mogu se nositi za posao i večernje izlaske.