Osim što na Instagramu voli podijeliti fotografije obiteljske idile, bivša košarkašica Antonija Mišura Sandrić s pratiteljima na društvenoj mreži rado dijeli i svoja modna izdanja.

Galerija Antonija Mišura Sandrić Mango, 169,90 kn Bershka, 139,90 kn +3 BDG Urban Outfitters (Zalando), 239 kn

Svojim stilom ova ljubiteljica neutralnih komada uvijek iznova oduševi. Komplimenti nisu izostali ni nakon posljednje fotografije kombinacije u sklopu koje je sparila omiljene modne klasike.

Bijeli sako predimenzioniranog kroja s tamnim gumbima sparila je sa svijetlim trapericama s poderotinama koje su posebno popularne u toplijem dijelu godine.

Ispod sakoa odjenula je ljetni heklani top. Radi se o omiljenom ljetnom komadu koji će prema mišljenju modnih stručnjaka ovo ljeto doživjeti vrhunac popularnosti. Heklani materijali tu su još od viktorijanskog doba, ali modeli topova kakve danas volimo bili su veliki hit 60-ih godina prošlog stoljeća. Sada kada počinje festivalska sezona vratili su se na velika vrata i nosit će se sa svime - u kombinaciji s trapericama širokih nogavicama, ali i preko cvjetnih haljina.

Antonija Mišura Sandrić Antonija Mišura Sandrić: Tako udobna maksi haljina koja i uz ravne sandale izgleda top

Antonija Mišura Sandrić Stvorena za ljeto: Antonija Mišura Sandrić u košulji koja se može nositi na puno načina

Iako postoji dio žena kojima heklani komadi ne dolaze u obzir tijekom velikih vrućina i prednost daju lanu i pamuku, dok heklane komade ostavljaju za  zimu, ovakvi topovi imaju velik broj obožavateljica što dokazuje i ponuda u trgovinama. Nekoliko topova po uzoru na onaj koji nosi Antonija izdvojili smo u našoj galeriji.


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju