Antonija Mišura Sandrić uvijek plijeni pažnju svojim istančanim odjevnim stilom u kojem prevladavaju jednostavni, ali uvijek zanimljivi i lijepi modni komadi. I na posljednjoj fotografiji koju je objavila na Instagramu, 33-godišnja Šibenčanka pokazala je sjajno modno izdanje.

 

Kako velika ljubiteljica neutralnih, suptilnih boja, Antonija Mišura Sandrić i za to dnevno izdanje odabrala je nježne, svijetle tonove. Uz traperice skinny kroja u najsvjetlijoj nijansi plave boje nosila je oversized sako prljavo bijele boje te ispod njega bež top.

Pažnju je privukao i izbor obuće prelijepe mame, a odlučila se za elegantne gležnjače s izrazitim špicom i tankom potpeticom umjerene visine. Ženstvene gležnjače dolaze u najsvjetlijoj nijansi bež boje zbog čega su idealan izbor za proljetne modne kombinacije, naročito kada je vrijeme pomalo ćudnjikavo te nije pretoplo.

Slika nije dostupna Antonija Sandrić: Kombinacija kojoj ni najveći kritičari tajica neće naći zamjerku

Slika nije dostupna Antonija Mišura Sandrić: Kaput savršen za proljeće koji lako zasjeni i popularne čizme

Outfit u kojem se može i na kavu i u večernji izlazak Antonija Mišura Sandrić podigla je s bež šeširom, zlatnim nakitom i tamnocrvenim lakom na noktima.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju