Njega kože lica mnogim je ženama neizostavni dio svakodnevnice i sa zanimanjem prate razne preporuke, recenzije proizvoda, liste bestelera. Na taj način u svoju skin care rutinu dodaju neke nove čudotvorce.

Jedno od mjesta koje je prepuno recenzija, ocjena i popularnih proizvoda je Amazonova lista beauty bestselera.

Mi smo je još jednom pročešljali, a ovaj put za oko nam je zapeo jedan uljni čistač za lice koji kupuju na tisuće žena i redovito ga nagrađuju visokim ocjenama i riječima hvale. Osim na Amazonu, ovaj čistač je hit  i na društvenim mrežama.

Radi se čistaču korejskog brenda Anua koji uklanja kremu za sunčanje i šminku bez začepljenja pora.

Heartleaf Pore Control Cleansing Oil je, kako se navodi u opisu, izvanredno ulje za čišćenje koje je formulirano s nekomedogenom mješavinom hranjivih biljnih ulja, uključujući ulja jojobe i sjemenki grožđa.

Ulje čisti kožu, uklanja nečistoće i za sobom ostavlja revitaliziran i hidratiziran ten.

Zbog lagane formule nema iritacija, a koža diše. U opisu se navodi i da je ulje posebno pogodno za kožu sklonu aknama. Cijena mu je 19,99 eura.

Sada dolazimo do mnogima najbitnijeg dijela, a to su iskustva drugih. Amazon na svojoj stranici navodi da je u prošlom mjesecu prodano više od 80 tisuća primjeraka. Čistač je ocijenjen više od 4600 puta s prosječnom ocjenom 4,3/5. U 69 posto slučajeva dobio je čistu peticu.

Heartleaf Pore Control Cleansing Oil Heartleaf Pore Control Cleansing Oil (Foto: Internetska stranica proizvođača)

U nastavku smo izdvojili i nekoliko komentara dama koje su ga isprobale:

Ako želite odčepiti pore, kupite ovo!

Ovaj proizvod je nevjerojatan! Imam osjetljivu kožu i ozbiljno začepljene pore i vidljive mitesere. Od svega u mojoj rutini njege kože (uključujući serume s retinolom i vitaminom C), ovaj proizvod mi je pružio najveće zadovoljstvo.

Ovo ulje vam neće odmah dati savršenu kožu, ali će vam svakako pomoći da izbacite sve naslage iz pora i učinite ih vidljivo manjima. Također primjećujem smanjenje crvenila.

Kupila sam čistač jer sam ga vidjela na Tiktoku i htjela sam isprobati dvostruko čišćenje. I - wow, ne žalim, nevjerojatan je! Ostavlja moju kožu tako mekom i tako hidratiziranom. Koristim ga prije sredstva za čišćenje na vodenoj bazi i pomogao mi je smanjiti prištiće. Sviđa mi se tekstura, miris je vrlo suptilan (jedva ga se osjeti) i jednostavno ga obožavam.

Ovaj čistač potpuno topi vašu šminku. Nevjerojatne je kvalitete. Zauvijek ću kupovati. Ne moram dalje tražiti.

  "Opsjednuta sam": Tonirani serum koji žene obožavaju jer koži daje predivan sjaj Žena s make-upom na licu Nijansa Bom Bom Nijansa Diaz +4 Nijansa Rendezvous

Kreme i serumi s moćnim sastojkom koji djeluje 11 puta brže od retinola Medik8 Crystal Retinal 1, 56 eura Miss Alice Retina Level Up krema s retinalom, 14,20 do 36,90 eura Avène HYALURON ACTIV B3 multi intenzivna noćna krema, 46,25 eura +4 Skintegra Retiron 0.05, 22 eura

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju