Anya Taylor-Joy trenutačno promovira svoj novi film "Furiosa: Pobješnjeli Max Saga" redatelja George Millera, koji igra i u hrvatskim kinima. Britanska glumica ovih dana iznenađuje svojim modnim izborima.

Galerija Anya Taylor-Joy u Muglerovoj mini haljini u New Yorku - 6 Anya Taylor-Joy u Muglerovoj mini haljini u New Yorku - 2 Anya Taylor-Joy u Muglerovoj mini haljini u New Yorku - 4 +3 Anya Taylor-Joy u Muglerovoj mini haljini u New Yorku - 1

Anya Taylor-Joy iznenadila je mnoge kada se jučer pojavila na snimanju večernjeg televizijskog showa Stephena Colberta u New Yorku.

Stilist britanske glumice Ryan Hastings za pojavljivanje u tome showu odabrao je riskantan model mini haljine.

Anya Taylor-Joy u Muglerovoj mini haljini u New Yorku - 2 Anya Taylor-Joy u Muglerovoj mini haljini u New Yorku - 2 (Foto: Profimedia)

Odjenuo ju je u mini haljinu modne kuće Mugler i kreativnog direktora Caseyja Cadwalladera iz kolekcije za jesen/zimu 2024./2025. godine, koja je predstavljena u Parizu.

Riskantan Mugler

Crvena kožnata haljina s kratkim rukavima sprijeda izgleda sasvim pristojno unatoč mini kroju, no straga je uglavnom sastavljena od crnih tankih trakica koje razotkrivaju glumičina leđa, ali i dio stražnjice. Upravo zato ne može se nositi s klasičnim donjim rubljem.

Anya Taylor-Joy u Muglerovoj mini haljini u New Yorku - 3 Anya Taylor-Joy u Muglerovoj mini haljini u New Yorku - 3 (Foto: Profimedia)

Seksepilni izgled glumica je nadopunila crvenim baršunastim štiklama s vrtoglavom iglenom potpeticom od 12 centimetara So Kate proslavljenog dizajnera Christiana Louboutina i predimenzioniranom metalnom narukvicom.

Mini haljina iz Muglerove kolekcija za jesen / zimu 2024. / 2025. godine Mini haljina iz Muglerove kolekcija za jesen / zimu 2024. / 2025. godine (Foto: Profimedia)

Anya Taylor-Joy u filmu "Furiosa: Pobješnjeli Max Saga" tumači glavnu ulogu – odmetnu ratnicu Furiosu prije susreta i udruživanja s pobješnjelim Maxom. O čemu se točno radi u filmu, pogledajte u najavi u nastavku teksta.

Pamela Anderson u izdanju iz H&M-a za naglašavanje ženstvenih aduta Pamela Anderson na predstavljanju kolekcije H&M-a i Muglera - 1 Pamela Anderson na predstavljanju kolekcije H&M-a i Muglera - 2 Pamela Anderson na predstavljanju kolekcije H&M-a i Muglera - 3 +10 Pripijeni kombinezon sa zvjezdicama iz kolekcije H&M x Mugler

Zendaya u kiborg odijelu starijem od nje dokazala zašto je jedna od modno najodvažnijih glumica Zendaya u vintage Mugler kiborg odijelu na svjetskoj premijeri Zendaya u vintage Mugler kiborg odijelu na svjetskoj premijeri Zendaya se pojavila u nevjerojatno odvažnom izdanju +3 Zendaya na svjetskoj premijeri

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju