Švedski brend H&M udružio je snage s francuskom luksuznom modnom kućom Mugler kako bi stvorio cjenovno prihvatljiviju kolekciju za žene i muškarce temeljenu na zapanjujućim siluetama pokojnog Thierryja Muglera.

Galerija Pamela Anderson na predstavljanju kolekcije H&M-a i Muglera - 1 Pamela Anderson na predstavljanju kolekcije H&M-a i Muglera - 2 Pamela Anderson na predstavljanju kolekcije H&M-a i Muglera - 3 +10 Pripijeni kombinezon sa zvjezdicama iz kolekcije H&M x Mugler

Manfred Thierry Mugler svjetsku je slavu postigao svojim avangardnim, hiperženstvenim i teatralnim pristupom visokoj modi, a u svojoj plodnoj karijeri njegove su kreacije nosili sve od supermodela iz 90-ih godina prošlog stoljeća preko Grace Jones do Madonne i Beyonce.

Kolekciju Muglerovog kreativnog direktora Caseyja Caldwallera s H&M-om nazivaju takozvanom odom samopouzdanju što i ne čudi jer ista obiluje komadima koji slave ljepotu ljudskog tijela.

Pripijeni kombinezon sa zvjezdicama iz kolekcije H&M x Mugler Pripijeni kombinezon sa zvjezdicama iz kolekcije H&M x Mugler (Foto: Internetske stranice proizvođača)

U kolekciji se ističu prepoznatljivi polu-prozirni bodiji i kombinezoni koji se pripijaju uz tijelo poput druge kože, uske haljine mini kroja te sakoi i jakne predimenzioniranih ramena koje su dramatično sužene u predjelu struka.

Kolekcija H&M-a i Muglera predstavljena je sinoć u New Yorku, a na događanju pojavile su se brojne slavne osobe iz javnog života. Posebnu pažnju privlačila je Pamela Anderson koja je nosila komada iz spomenute kolekcije.

Pamela Anderson na predstavljanju kolekcije H&M-a i Muglera - 2 Pamela Anderson na predstavljanju kolekcije H&M-a i Muglera u New Yorku (Foto: Profimedia)

Američka glumica blistala je pripijenom i prozirnom kombinezonu ukrašenom zvjezdicama, a preko njega je nosila predimenzionirani sako koji je u ovom slučaju „igrao ulogu“ male crne haljine.

Izdanje je zaokružila s crnim štiklama iglenih potpetica i prepoznatljivim crvenim potplatima Christiana Louboutina.

Đurđa Tedeschi: Efektna haljina "uz tijelo" koju bi odobrila i Kim Kardashian Met Gala 2019. godine Megan Fox 2021. na dodjeli nagrada VMA u Muglerovoj haljini Kylie Jenner u Muglerovoj haljini +8 Kylie Jenner u glamuroznoj Muglerovoj haljini - 1

Severina u hit tajicama: Efektan model koji podiže stražnjicu Khloe Kardashian u Muglerovim spiralnim tajicama Spiralne prozirne tajice modne kuće Mugler +0 Spiralne prozirne tajice modne kuće Mugler

Odjevni komadi i modni dodaci suradnje između H&M-a i Muglera trebali bi se pojaviti na internetskim stranicama švedskog modnog diva 11. svibnja ove godine. Dio te kolekcije možete pogledati i u fotogaleriji na početku ovoga teksta.

Kolekcija H&M x Mugler - 3 Kolekcija H&M x Mugler - 3 (Foto: Internetske stranice proizvođača)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju