Superduge, guste, savršene trepavice nešto su čemu teži mnogo žena, a dolazak do takva rezultata može biti izazovan.

Jedna je opcija, naravno, stavljanje umjetnih trepavica, međutim mnogo jednostavnija i povoljnija opcija koju bira veći broj žena jest kupnja dobre maskare.

Potraga za takvom maskarom zna biti komplicirana – nekad nam ne odgovara četkica, nekad maskara ne odrađuje dobar posao kada je u potanju volumen, nekad ne produlji dovoljno trepavice...

\'Čudesna\' maskara BFF nije testirana na životinjama te je pogodna i za vegane Više od 700 preporuka: Maskara od 54 kune koju hvale i make-up stručnjaci

Make-up umjetnica slavnih savjetuje korištenje smeđe maskare uz crnu (Foto: Getty Images) Genijalni trik s maskarom za još bolji izgled trepavica

Mnogi se zato okreću metodi pokušaja i promašaja dok ne pronađu savršenu maskaru, a jedna takva, barem ako je vjerovati više od 6000 žena koje su joj dale ocjenu pet zove se Liquid Lash Extensions, stoji 24 dolara (157,31 kn) i njezini tvorci iz brenda Thrive Causmetics i žene koje su je isprobale kažu da u trenu stvara izgled umjetnih trepavica zahvaljujući tehnologiji zbog koje se ne ljušti, ne razmazuje i ne ostavlja grudice.

Liquid Lash Extensions maskara, 24 dolara (157,31 kn) Liquid Lash Extensions maskara, 24 dolara (157,31 kn) (Foto: thrivecausemetics.com)

Maskaru je na stranici proizvođača ocijenilo više od 7600 žena i, kako smo već spomenuli, njih više od 6000 dalo joj je ocjenu pet.

Dame, u ovaj proizvod se kunem. Nikad u životu nisam napisala recenziju za neki proizvod, ali kad mi je prijateljica dala uzorak ove maskare, nakon samo jedne uporabe osvojila me.

Nikad više neću kupiti drugu maskaru. Lagano se nanosi i ne samo da razdvaja moje trepavice, nego ih takvima drži cijeli dan. Ovaj proizvod doslovno traje cijeli dan i noć, napisala je jedna od korisnica, a ni druge nisu zaostajale s pohvalama.

Trepavice "Treba mi čudo": Maskara od 29,90 kuna koju hvale i najkritičniji

Isprobala sam sve maskare koje postoje i ova mi je najdraža. Bila sam tužna kad sam morala prestati stavljati parcijalne umjetne trepavice jer su mi zbog njih ispadale moje, a ova maskara najviše me približila tom izgledu umjetnih trepavica koje sam skupo plaćala, napisala je još jedna korisnica.

Mnoge korisnice maskare složne su u tvrdnji da se lako nanosi i ne ostavlja grudice, ali i da se lako skida na kraju dana.

Ova maskara čini čuda, zaključila je jedna korisnica, a tisuće drugih slažu se s njom.

Trepavice prije i poslije nanošenja Trepavice prije i poslije nanošenja (Foto: thrivecausemetics.com)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju