S ograničenim brojem mjesta u gledalištu, brojna kazališta prilagodila su se trenutačnim epidemiološkim mjerama, no pobrinula su se i za to da što većem broju gledatelja omoguće uživanje u predstavama, na virtualni način. Tako i predstave ZKM-a možete gledati na zahtjev na ZKM Vimeo kanalu.

Dok čekaju povećanje broja mjesta u gledalištima te prema tome i slobodne ulaznice za predstave s njihova repertoara, iz Zagrebačkog kazališta mladih podsjećaju da brojne kultne predstave iz ZKM-ove arhive, poput Kako smo preživjele, Čarobnog brijega i brojnih drugih, možete gledati na zahtjev na ZKM Vimeo kanalu.

Više nema razloga da kažete kako ste propustili pogledati predstave koje su nekada bile dio repertoara jer sada su vam dostupne u bilo koje doba dana, iz udobnosti vlastitog doma, imali društvo za kazalište ili ne.

Slika nije dostupna Nema više princa ni princeza: Premijera drugačijeg "Labuđeg jezera" u splitskom HNK

Naravno, pratite i dalje ZKM-ov program koji je aktualan i živahan, na kojem ćete naći i nove predstave te već potvrđene uspješnice, samo je potrebno da se za ulaznice pobrinete na vrijeme, poručuju iz kazališta.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju