Mnoge kombinacije koje je u popularnoj seriji "Prijatelji" nosila Jennifer Aniston, odnosno Rachel Green, i danas se smatraju kultnima i mnoge žene ih rado kopiraju.

Između ostalog, u jednoj od epizoda u kojoj se priča vrtjela oko njezine neodlučnosti po pitanju odjeće, Rachel je nosila maksi haljinu zelene boje. Iako je epizoda bila dio treće sezone serije i emitirana je 1996. godine, ta haljina danas je jednako nosiva kao i tada, a zelena nijansa te haljine jedna je od najtraženijih ljetnih nijansi.

Slika nije dostupna Koja je vaš favorit? Pet modnih kombinacija Rachel Green koje se i danas kopiraju

Slika nije dostupna "Nova Rachel": Frizura Jennifer Aniston koja bi mogla nadmašiti klasik iz 90-ih

I minimalistički dekolte uklapa se u današnje trendove, toliko da internetska trgovina ASOS u svojoj ponudi trenutačno ima gotovo identičnu maksi haljinu za ljeto 2020.

Iako je tkanina prozračnija i ugodnija, što je idealno za toplo vrijeme, kroj haljine izgleda kao da je inspiriran popularnim komadom iz 90-ih.

Jesu li možda Asosovi dizajneri još jednom pregledavali sve sezone "Prijatelja" kada su došli na ovu ideju, možda nikad nećemo saznati, ali činjenica je da dvije haljine jako nalikuju jedna na drugu pa se svaka od nas za 25,31 funti (212,06 kn) može odjenuti kao slavna prijateljica.

Haljina dolazi u veličinama od 32 do 46, a osim u kaki zelenoj dolazi i u bijeloj i crnoj boji. Kako izgleda, pogledajte u našoj galeriji, a kako je u zelenoj haljini izgledala Rachel, pogledajte u videu u nastavku.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju