Ako ste odrastali u 90-ima, postoji dobra šansa da je na vaš stil utjecala Rachel Green.

Galerija

Zapravo, stil jedne od prijateljica iz popularne serije "Prijatelji", koju glumi Jennifer Aniston, i danas bez problema može poslužiti kao inspiracija za modne kombinacije.

Neosporna modna kraljica serije "Prijatelji" tijekom deset godina prikazivanja serije vrhunski je nosila sve trendove iz tog razdoblja, ali i nametala neke nove.

Osim što su žene diljem svijeta u frizerske salone stizale s fotografijom njezine frizure, kopirale su i njezine modne kombinacije. Od posljednje epizode "Prijatelja" prošlo je 16 godina, a Rachel Green i dalje vam može biti inspiracija za odijevanje.

Ankete

(8275) Koja kombinacija Rachel Green vam se najviše sviđa?

rezultati povratak glasova1817
rezultati

U našoj galeriji izdvojili smo pet njezinih kombinacija koje izgledaju odlično godinama nakon što smo ih prvi put ugledali na malim ekranima.

1. Traperice i bijela kratka majica

Postoji li već klasik od dobrog para traperica i bijele majice kratkih rukava? Radi se o kombinaciji koja uvijek izgleda odlično i čiju popularnost niti jedan trend ne može narušiti.

Toga je bila svjesna i Rachel Green - dva tako jednostavna komada daju izgled zbog kojeg ćete zastati pred ogledalom svaki put kad prođete kraj njega.

Modne kombinacije Rachel Green - 1
Traperice i bijela kratka majica (Foto: Profimedia)

2. Ležerna košulja i vojničke hlače

Zar ova kombinacija raskopčane košulje i vojničkih hlača ne izgleda sjajno? Ovakvi komadi i danas su u ponudi mnogih trgovina odjeće što je dokaz da je Rachel Green nosila kombinacije čija popularnost nije bila kratkog roka. Jedna ovakva ležerna kombinacija bit će idealna za sve one šetnje koje ćemo morati nadoknaditi kada trenutna situacija prođe.

Modne kombinacije Rachel Green - 4
Ležerna košulja i vojničke hlače (Foto: Profimedia)

3. Savršen poslovni izgled

Rachel Green znala je kako se odjenuti na posao i pritom izgledati poslovno, ali i moderno. Dokaz za tu tvrdnju je ova kombinacija sastavljena od klasičnih komada koji zahvaljujući zelenoj boji i uzorku nisu nimalo dosadni.

Modne kombinacije Rachel Green - 3
Savršen poslovni izgled (Foto: Profimedia)

4. Mini suknja

Ako bismo morali izdvojiti jedan komad odjeće kojem se Rachel Green vraćala tijekom svih 10 godina prikazivanja serije, bila bi to mini suknja.

Poznata prijateljica naučila nas je kako nositi mini suknji u svim prigodama i vremenskim prilikama. Vrlo je često uz mini suknju nosila visoke čizme - kombinacija je to koju i danas rado biraju mnoge dame.

Modne kombinacije Rachel Green - 2
Mini suknja (Foto: Profimedia)


5. Sportska kombinacija

Rachel Green naučila nas je i da sportska kombinacija može izgledati odlično. I prije nego što su postale opći trend, nosila je sportske hlače s bijelim prugicama sa strane, a jedna takva kombinacija idealna je za boravak doma, na koji sada otpada većina našeg vremena.

Modne kombinacije Rachel Green - 5
Sportska kombinacija (Foto: Profimedia)