U svijetu plavuša posljednjih su mjeseci dominirali nježni, topli tonovi, međutim čini se da dolazi vrijeme za hrabrije odluke i odvažnije nijanse. Nijansa koja će, kažu stručnjaci za kosu, dominirati ljetom 2021. godine zove se atomska plavuša.

Plava boja kose u svakom će slučaju dominirati u ljetnim mjesecima, a dokaz za to je i porast pretraživanja koja se tiču plave boje.

Traže se odgovori na pitanja kako se obojiti u sivo, kako privremeno prijeći u svijet plavuša, kako se tranformirati u plavušu, kako ću izgledati s plavom kosom...

Čini se da će se ovo ljetno brojne dame voditi za onom da se plavuše bolje zabavljaju, a ako i sami razmišljate o prelasku u svijet plavuša ili želite osvježiti svoju trenutačnu boju, jedna od opcija može biti i atomska plavuša.

Ta je boja svjetlija i odvažnija nijansa plave za sve koji žele upečatljivi izgled. Radi se o verziji platinaste plavuše, odnosno tonu koji je snažan, odvažan i moderan. Višedimenzionalna tehnika bojenja koja se koristi i proizvodi koji osiguravaju da kosa ostane u vrhunskom stanju čine dobitnu formulu.

Dakle, ako odlučite prijeći u taj svijet, bitno je kosi osigurati kvalitetnu njegu.

Ako vas je naziv atomska plavuša privukao, onda je najbolje da pogledate video u nastavku kako biste dobili uvid u to o kakvoj se nijansi radi.