Uoči Eurosonga, Baby Lasagna i njegov mačak Stipe dobili su svoju ilustriranu priču. Slikovnica Veliko prijateljstvo donosi priču kako je mačak Stipe s Baby Lasagnom stvorio hit Rim Tim Tagi Dim koji je osvojio Doru, a onda ih odveo na Eurosong.

Galerija Baby Lasagna dobio je svoju slikovnicu 'Baby Lasagna i mačak Stipe - veliko prijateljstvo' - 2 Baby Lasagna dobio je svoju slikovnicu 'Baby Lasagna i mačak Stipe - veliko prijateljstvo' - 4 Baby Lasagna dobio je svoju slikovnicu 'Baby Lasagna i mačak Stipe - veliko prijateljstvo' - 3 +0 Autor teksta, kao i ilustracija je Igor Jurilj, ilustrator i novinar koji se umjetnički potpisuje kao Yellow Yuri

Stipe je jednooki mačak od rođenja i veseliji život pronašao je u kući gdje mačke jedu lazanje. Svog najboljeg ljudskog prijatelja premjaukao je u Baby Lasagna jer su njegove porcije manje od uobičajenih. Jednoga dana sukob Stipe s čipkom na kauču proizvede zvukove koji će postati hit pjesma "Rim Tim Tagi Dim".

Baby Lasagna dobio je svoju slikovnicu 'Baby Lasagna i mačak Stipe - veliko prijateljstvo' - 3 Stipe je jednooki mačak od rođenja i veseliji život pronašao je u kući gdje mačke jedu lazanje (Foto: Rockmark)

Nakon što Lasagna podijeli novu pjesmu i ples svojih mačaka, postaje senzacija: pobjeđuje na Dori, a onda slijedi najveća pozornica dosad – Eurosong. Na nju se penje sa svojim mačkama: Brankom, Gertrudom i Stipom. Ovo je basna temeljena na stvarnim pričama, a govori o podršci, ljubavi i važnosti zajedništva.

Baby Lasagna dobio je svoju slikovnicu 'Baby Lasagna i mačak Stipe - veliko prijateljstvo' - 1 Autor teksta, kao i ilustracija je Igor Jurilj, ilustrator i novinar koji se umjetnički potpisuje kao Yellow Yuri (Foto: Rockmark)

Od prve pojave na Dori, Baby Lasagna je scenski ljubitelj i zaštitnik mačaka. Ponosni cat-dad zaludio je naciju pjesmom "Rim Tim Tagi Dim" u čije su se stihove upleo njegov mačak Stipe, od rođenja jednooki ljubimac koji je postao junak slikovnice Baby Lasagne.

Autor teksta, kao i ilustracija je Igor Jurilj, ilustrator i novinar koji se umjetnički potpisuje kao Yellow Yuri, koji je oblikovao priču o velikom prijateljstvu mačka Stipe i Baby Lasagne uz pomoć ovogodišnjeg favorita i jednog od protagonista – Baby Lasagne.

Slikvnica "Baby Lasagna i mačak Stipe – veliko prijateljstvo" u redovnoj se prodaji očekuje 18. svibnja.

Baby Lasagna dobio je svoju slikovnicu 'Baby Lasagna i mačak Stipe - veliko prijateljstvo' - 4 Baby Lasagna dobio je svoju slikovnicu 'Baby Lasagna i mačak Stipe - veliko prijateljstvo' (Foto: Rockmark)

Dizajnerica Baby Lasagne: "Kostimi za Eurosong su pri kraju, želimo da budu još bolji nego na Dori" Valentina Pliško dizajnira kostime za Baby Lasagnu Baby Lasagna i prateći plesači u kostimima mlade dizajnerice Valentine Pliško Valentina Pliško dizajnira kostime za Baby Lasagnu - 3 +8 Valentina Pliško dizajnira kostime za Baby Lasagnu - 4

Plesačica Baby Lasagne: "Pobjeda na Dori nam je kao da smo osvojili nogometno prvenstvo" Luana Kličić je plesačica koja nastupa s Baby Lasagnom - 6 Luana Kličić je plesačica koja nastupa s Baby Lasagnom - 1 Luana Kličić je plesačica koja nastupa s Baby Lasagnom - 2 +5 Luana Kličić je plesačica koja nastupa s Baby Lasagnom - 4

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju