Iza nas je druga polufinalna večer Dore koju su, osim nastupa, obilježila i zanimljiva modna izdanja. Među njima se posebno istaknuo ovogodišnji favorit Marko Purišić, koji nastupa pod imenom Baby Lasagna.

Galerija Baby Lasagna Baby Lasagna Baby Lasagna u kostimu Valentine Pliško +1 Baby Lasagna u kostimu Valentine Pliško

Njegov hit Rim, Tim, Tagi, Dim mnogi su ocijenili kao odličan materijal za Euroviziju, a kompletan nastup zaokružilo je ekstravagantno modno izdanje koje je za njega pripremila Valentina Pliško, mlada dizajnerica iz Pule koja studira dizajn u Milanu.

Za svoj veliki nastup Marko je odjenuo prsluk od umjetne kože, ispod kojeg se nazirao top izrađen od srebrnih karika.

Gornji dio kombinacije odlično su upotpunile izblijedjele traperice ukrašene ružičastom špagom, a show su ipak ukrali puf rukavi. Bijeli rukavi sezali su do pola nadlaktice i cijelom izdanju dali još šašaviju notu, sasvim prigodnu za njegov nastup.

Outfit je nadopunio vojničkim čizmama i čoker ogrlicom te make-upom s izraženim eye linerom.

Baby Lasagna Baby Lasagna na Dori u kostimu mlade dizajnerice Valentine Pliško (Foto: Vanesa Pandzic/Cropix)

Čije vam se modno izdanje s prve večeri Dore najviše sviđa? Zigmanova mini krinolina privlačila je mnogo pažnje na Dori Stefany Žužić na Dori u bijeloj haljini Erna na Dori u maloj crnoj kožnatoj haljini +2 Severina je bila gost iznenađenja Letu3 na Dori Koja finalistica s druge večeri Dore ima najbolju kombinaciju? Modna izdanje s druge večeri Dore Modna izdanje s druge večeri Dore Modna izdanje s druge večeri Dore +1 Modna izdanje s druge večeri Dore Natalie Balmix: Najsjajnije izdanje s druge večeri Dore odlično se slaže uz pjesmu Natalie Balmix Modna izdanje s druge večeri Dore Modna izdanje s druge večeri Dore +1 Modna izdanje s druge večeri Dore

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju