Baby Lasagna osvojio je još jedno veliko priznanje na ovogodišnjem Eurosongu. Predstavnik Hrvatske i pobjednik televotinga proglašen je najbolje odjevenim izvođačem na Eurosongu 2024. te je osvojio nagradu You’re A Vision Award.

Galerija Baby Lasagna osvojio je nagradu You’re A Vision Award za najbolji kostim na Eurosongu 2024. - 7 Baby Lasagna osvojio je nagradu You’re A Vision Award za najbolji kostim na Eurosongu 2024. - 1 Baby Lasagna osvojio je nagradu You’re A Vision Award za najbolji kostim na Eurosongu 2024. - 5 +9 Baby Lasagna osvojio je nagradu You’re A Vision Award za najbolji kostim na Eurosongu 2024.

Nakon predstavnika Australije Sheldona Rileyja 2022. te predstavnika Finske Käärije lani, nagrada You’re A Vision Award ima novog pobjednika. Prema glasovima obožavatelja Baby Lasagna nosio je najbolji kostim na Eurosongu 2024. godine te je dobitnik nagrade koju je prije dvije godine pokrenuo belgijski fansite Songfestival.be.

Baby Lasagna osvojio je nagradu You’re A Vision Award za najbolji kostim na Eurosongu 2024. - 8 Valentina Pliško dizajnirala je kostim Baby Lasagne (Foto: AFP)

Kao i prošle godine kada je nagrada You’re A Vision Award otišla u ruke viceprvaku Kääriji, i ove godine osvojio ju je drugoplasirani izvođač. Nakon Baby Lasagne druga po broju glasova jest predstavnica Irske Bambie Thug, dok je treći najbolji kostim nosio predstavnik Nizozemske Joost Klein. Iako zbog diskvalifikacije nije nastupio u finalu, Joost je zbog nastupa u drugom polufinalu bio u konkurenciji za najbolji kostim.

Baby Lasagna osvojio je nagradu You’re A Vision Award za najbolji kostim na Eurosongu 2024. - 5 Kombinacija bijelog čipkastog topa i crvenog kožnatog prsluka izgleda savršeno (Foto: AFP)

Kostim Baby Lasagne s Eurosonga dizajnirala je mlada dizajnerica iz Pule Valentina Pliško, koja studira modu i dizajn u Milanu. Kostim je spoj modernog i tradicionalnog, odnosno hrvatskog folklora, sačinjen od čipkastog topa širokih rukava, kožnatog crvenog prsluka ukrašenog bogatim vezom i bijelih hlača. Valentina je dizajnirala i jednako impresivne kostime za prateće plesače i bend, koji su se savršeno uklopili u scenski nastup na pozornici Eurosonga u Malmöu.

Kako navode na stranici Songfestival.be, nagrada You’re A Vision Award slavi kreativnost, raznolikost i pozitivnost najvećeg glazbenog natjecanja na svijetu.

Predstavnik Finske Käärijä prošlogodišnji je dobitnik nagrade You’re A Vision Award Predstavnik Finske Käärijä prošlogodišnji je dobitnik nagrade You’re A Vision Award (Foto: Profimedia)

Prvak i u modnom smislu: Brend Anima M. stoji iza izdanja kojima je Baby Lasagna zaslužio stilsku desetku Baby Lasagna i zaručnica Elizabeta Ružić na Porinu Dizajnerica Mirna Rasberger s Markom Purišićem Dizajnerica Mirna Rasberger s Markom Purišićem u majici kratkih rukava +8 Baby Lasagna u švedskom veleposlanstvu

Znamo tko je autor genijalnog printa na majici koju je Baby Lasagna nosio na dočeku u Umagu Baby Lasagna na dočeku u Umagu u majici s ilustracijom Yellow Yurija Doček Baby Lasagne u Umagu - 4 Doček Baby Lasagne u Umagu - 3 +1 Baby Lasagna u Umagu

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju