Baby Lasagnu u rodnom Umagu dočekalo je nekoliko tisuća oduševljenih i razdraganih ljudi. Umaški glavni trg 1. svibnja bio je premalen za sve koji su željeli dočekati i pozdraviti Marka Purišića, pobjednika publike na Eurosongu 2024. godine.

Galerija Baby Lasagna na dočeku u Umagu u majici s ilustracijom Yellow Yurija Doček Baby Lasagne u Umagu - 4 Doček Baby Lasagne u Umagu - 3 +1 Baby Lasagna u Umagu

Baby Lasagna na dočeku u Umagu pozornost je privukao i majicom koju nosio, bijelim hoodiejem na kojemu je njegov lik u odjeći koju mu je za Doru dizajnirala Valentina Pliško, a ispod plavim slovima piše "Rim Tim Tagi Dim".

Doček Baby Lasagne u Umagu - 4 Doček Baby Lasagne u Umagu - 4 (Foto: Pixsell/Nel Pavletić)

Autor tog moćnog crteža hrvatski je ilustrator Igor Jurilj, poznat i pod umjetničkim imenom Yellow Yuri. Tu je majicu Marko nosio još krajem ožujka, a Igor je na Instagramu tada objavio video Baby Lasagne u hoodieju. Yellow Yuri autor je i slikovnice "Baby Lasagna i mačak Stipe - Veliko prijateljstvo".

Lasagna me ful osvojio još kad smo prvi put popili kavu puno prije Dore i on pojeo lazanje iz Konzuma koje sam mu napravio, a pritom spržio ruku jer je @bokjasamkeko rekao da su uranili.

Ovo je nacrtano nekoliko sati prije pobjede nakon neprospavane noći. Jučer smo opet popili kavu u @yellow.hr, gdje smo napokon mogli pričati o mačkama. Njegovim i mom.

Istrijanu moj, gremo hi špakat i dovesti Eurosong va Istru!

P. S. Najfiniji hoodie i print odradile legendice iz Modne Katedre, napisao je Yellow Yuri u ožujku uz objavu na Instagramu. Nažalost, ta majica nije na prodaju, već je rađena samo za Baby Lasagnu i bit će mu lijepa uspomena na ovo nezaboravno doba njegova života i veličanstveni uspjeh u glazbenoj karijeri.

Baby Lasagna na dočeku u Umagu Baby Lasagna na dočeku u Umagu (Foto: Goran Sebelic/Cropix)

Prvak i u modnom smislu: Brend Anima M. stoji iza izdanja kojima je Baby Lasagna zaslužio stilsku desetku Baby Lasagna i zaručnica Elizabeta Ružić na Porinu Dizajnerica Mirna Rasberger s Markom Purišićem Dizajnerica Mirna Rasberger s Markom Purišićem u majici kratkih rukava +8 Baby Lasagna u švedskom veleposlanstvu

Dizajnerica Baby Lasagne podijelila možda i najspektakularniju fotografiju našeg eurovizijskog junaka Spektakularan završetak nastupa Hrvatske u finalu Eurosonga Baby Lasagna u finalu Eurosonga Baby Lasagna u finalu Eurosonga +0 Baby Lasagna u finalu Eurosonga

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju