Maja Šuput, Lucija Lugomer te Sandi Pego, vjerni su korisnici ovih inovativnih usluga za stvaranje nezaboravnih doživljaja za djecu, a koje kreira Nikolina Hajdarovac.

Galerija Back to school party za najmlađe Back to school party za najmlađe Back to school party za najmlađe +6 Na party je došla i maskota

Na Bundeku je održan najzabavniji party Back to School u organizaciji Little Stars by Nina.

Ova jedinstvena manifestacija, posvećena najmlađima, okupila je 250 djece i njihovih obitelji, a dan je bio ispunjen radošću, zabavom i učenjem.

Specijalizirani tim za brigu o djeci na vjenčanjima i raznim proslavama, a predvođen vizionarkom Nikolinom Hajdarovac postao je sinonim za stvaranje nezaboravnih doživljaja, za djecu od 0-12 godina.

Back to school party za najmlađe Back to school party za najmlađe (Foto: Zvonimir Kušec)

Ono što ih izdvaja su upravo predane tete čuvalice koje pružaju iznimnu skrb i osmišljavaju zanimljive aktivnosti za djecu, a upravo na ovom održanom partyju, u to su se svi mogli i uvjeriti.

Vjerujemo da svako dijete zaslužuje nezaboravno djetinjstvo, a mi smo tu da to i ostvarimo, kaže Nikolina Hajdarovac, pokretačka snaga ove originalne poslovne ideje.

Back to school party za najmlađe Personalizirane kokice za najmlađe (Foto: Zvonimir Kušec)

Naše tete čuvalice u potpunosti brinu o najmlađim gostima na svim eventima i proslavama, osiguravajući im fantastičan provod dok roditelji opušteno uživaju u posebnim trenucima.

U to su se uvjerili Maja Šuput, Lucija Lugomer te Cindy i Sandi Pego, vjerni korisnici ovih inovativnih usluga koje nudi Nikolinin tim.

Događaj Back to school imao je 10 zadivljujućih kutaka, uključujući kreativne radionice, oslikavanje lica, modeliranje balona, sportske aktivnosti, kinetičke eksperimente, edukativne igre, osvježavajuće koktele i slatke poslastice.

Jedan od vrhunaca dana bila je čarobna izvedba Magica Leona, aktualnog pobjednika Supertalenta, u kojoj su između ostalih, sa svojom djecom uživali i spisateljica i voditeljica Emina Pršić, influencerice Petra Božić i Ana Vladušić, Aleksandra Kramberger i još mnogi drugi.

Kako je Back to School aktualna tema, Nikolinin tim je predan tome da prilagodbu na školu, maloj djeci, učine što ugodnijom. Njihova predanost stvaranju nezaboravnih iskustava nastavlja se u novim projektima koje su već mnogi roditelji prigrlili.

Back to school party za najmlađe Na party je došla i maskota (Foto: Zvonimir Kušec)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju