Brođanka Marta Mikešić već zna gdje će idućih mjesec dana provoditi velik dio vremena.

Kao savršeno mjesto za ispijanje kava, čitanje knjiga i udisanje svježeg zraka poslužit će joj, kao i inače, njezin predivno uređen balkon.

Galerija Balkon u Slavonskom Brodu na kojem će se ispijati kava, ali i raditi Balkon u Slavonskom Brodu na kojem će se ispijati kava, ali i raditi - 1 Balkon u Slavonskom Brodu na kojem će se ispijati kava, ali i raditi - 8 +5 Balkon u Slavonskom Brodu na kojem će se ispijati kava, ali i raditi - 7

No njezina "sobica na otvorenom" od osam kvadrata sada će više nego ikada biti i savršeno mjesto za rad.

Balkon je, rekla nam je, uredila već prošlog ljeta jer je htjela imati još jedan životni prostor u sklopu trosobnog stana na kojem će uživati na svježem zraku među biljkama i zelenilom koje okružuje zgradu.

Balkon zbog kojeg je lakše podnijeti boravak u kući Ma, bombončić: Sa samo pet sitnica pretvorite balkon u mjesto zbog kojeg je lakše ostati doma

Kako urediti mali balkon? - 5 Samo su tri detalja dovoljna da balkon postane omiljeno mjesto u stanu

Sada ga je pripremila i za novonastalu situaciju i ovih će dana svakako maksimalno iskoristiti sve njegove čari. Sezonu na balkonu, kaže, otvorila je ranije nego inače.

Osim predivnog namještaja njezinu balkonu dodatni šarm daju i pomno odabrani detalji. Neke od njih i sama je izradila, a pred nama je svima razdoblje koje možemo iskoristiti upravo za takve "uradi sam" projektiće.

U našoj galeriji pogledajte sve neodoljive detalje na Martinu balkonu koji vam mogu poslužiti kao inspiracija da i vi svom balkončiću date novu ulogu i pretvorite ga u najljepši ured. 

Balkon u Slavonskom Brodu na kojem će se ispijati kava, ali i raditi - 2 Balkon u Slavonskom Brodu na kojem će se ispijati kava, ali i raditi - 2 (Foto: Marta Mikešić)

 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju