Serija "Bridgerton" opčinila je gledatelje te sada s uzbuđenjem čekamo najavljenu drugu sezonu koja će se početi snimati ovog proljeća. Koliki utjecaj ima ova povijesna romantična drama rađena na temelju ciklusa knjiga spisateljice Julije Quinn, pokazuje i činjenica da je počela diktirati i trendove uređenja interijera.

Galerija Dvorišta i interijeri baš kao u hit-seriji Bridgerton - 5 Dvorišta i interijeri baš kao u hit-seriji Bridgerton - 11 Dvorišta i interijeri baš kao u hit-seriji Bridgerton - 15 +17 Interijeri inspirirani hit-serijom Bridgerton

Radnja serije "Bridgerton" odvija se u 19. stoljeću u Londonu, a njezin povijesni duh mnogi žele prenijeti i u vlastiti životni prostor. Interijeri i eksterijeri iz hit-serije postali su inspiracija za uređenje prostora u kojima prevladavaju antikni namještaj, pastelne i boja šampanjca, rustikalni stil, tapiserije, porculan i duh neoklasicizma, a sve uz obilje romantičnosti i elegancije.

Slika nije dostupna Potvrđeno je: Stiže druga sezona serije Bridgerton

Kako prostor ne bi izgledao previše pompozno, dizajneri interijera pridržavaju se drugog mota iz serije: humor, raznolikost i eksplozija boja. Tako je barokna fotelja postavljena ispred nakićenog zida, a cvjetni dezeni koriste se toliko pretjerano da izgledaju maksimalno moderno. Tapiserije i fini porculan nezaobilazni su detalji u uređenju doma u stilu "Bridgertona".

Slika nije dostupna Svi pričaju o njemu! 10 zanimljivosti o ljepotanu iz "Bridgertona" i kandidatu za novog Jamesa Bonda

Stižu topli i sunčani dani pa će biti idealno vrijeme za pripremanje čajanke u dvorištu ili vrtu, a želite li čajanku kakvu su pripremale junakinje serije "Bridgerton", svakako kliknite na fotogaleriju na početku teksta, gdje ćete pronaći inspiracije u izobilju.

Dvorišta i interijeri baš kao u hit-seriji Bridgerton - 4 Interijeri inspirirani hit-serijom Bridgerton (Foto: Living4media)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju