Angelina Jolie s kćeri Zaharom obavila je blagdanski šoping u Los Angelesu. Slavna mama i njezina kći nisu prošle nezamijećeno kod fotografa, a kupovinu su obavile u trgovačkom centru The Grove smještenom u ulici Fairfax Avenue.

Galerija Angelina Jolie u visokim čizmama - 4 Angelina Jolie u visokim čizmama - 1 Angelina Jolie u visokim čizmama - 2 +7 Angelina Jolie u crnim čizmama do koljena

Velika ljubiteljica decentnih i minimalističkih odjevnih kombinacija, Angelina Jolie i ovoga puta pokazala je svoj prepoznatljivi modni stil. Izabrala je klasični crni kaput, obične crne hlače i elegantne visoke crne čizme s udobnim ravnim đonom.

Kožnate čizme do koljena izgledaju zaista mrak i može se reći da bi bile gotovo savršene da nemaju jednu manu - žene s jačim listovima teško pronalaze takve dovoljno široke visoke čizme jer se većina modela radi za uže listove.

Angelina Jolie: Kombinacija s ljetnim natikačama kakvu je na našim ulicama nemoguće vidjeti Angelina Jolie u baloneru i ljetnim natikačama - 4 Angelina Jolie u baloneru i ljetnim natikačama - 2 Angelina Jolie u baloneru i ljetnim natikačama - 1 +0 Angelina Jolie u baloneru i ljetnim sandalama - 3

Angelina Jolie - 3 Angelina Jolie: Čizme koje izgledaju sjajno uz skinny traperice i mini suknje

Angelina Jolie svom outfitu za odlazak u božićnu kupovinu dodala je još malu torbicu ukrašenu zlatnim slovom V, logom modne kuće Valentino, te dvobojni šal s točkicama koji je upotrijebila kao masku na ustima i nosu.

Angelina Jolie u visokim čizmama - 2 Angelina Jolie u crnim čizmama do koljena (Foto: Profimedia)

Provjerili smo ponudu visokih čizama širih i rastezljivih sara u trgovinama, a kakve smo modele pronašli, doznajte klikom na fotogaleriju na početku teksta.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju