U mjesecu smo u kojem se najslađe krafne, slatke loptice od dizanog tijesta, jedu s posebnim guštom i bez imalo grižnje savjesti.

Galerija Begradska Slatkoteka u ponudi ima najslađe krafne - 11 Begradska Slatkoteka u ponudi ima najslađe krafne - 5 Begradska Slatkoteka u ponudi ima najslađe krafne - 10 +8 Begradska Slatkoteka u ponudi ima najslađe krafne - 9

Vrijeme je, naime, maškara i karnevala koje ulazi u svoje veliko finale. Pokladni utorak je pred vratima i idućih par dana idealno je vrijeme za zasladiti se ovom omiljenom slasticom.

Kada je u pitanju pravljenje krafni, njega su mnogi pretvorili u pravu malu umjetnost, a među njima je definitvno i Slatkoteka, beogradsko mjesto na kojem, kažu, žive krafne.

Krafne Recept za krafne: Tri tajne koje sprečavaju upijanje masnoće

Kako objašnjavaju u Slatkoteci, njihova priča je ljubavna, a nastali su nakon što se princeza zaljubila u krafne pa, dok vrijedno čeka svog princa, vrijedno radi i otkriva nove okuse, oblike i dekoracije koje Slatkotekine krafne čine jedistvenima.

Kad u našoj galeriji bacite pogled na dio njihove ponude bit će vam jasno da govore istinu. U ponudi su, između ostalog, zlatna dama ogrnuta plaštom od mliječne čokolade i zlata, krafna prelivena bijelom čokoladom u čijem se središtu smjestilo kinder jaje, krafna čiji su dio Mozart kugla i krema od pistacija...

Tu su i galaxy krafna, choco amore, krafna sreće, duga, mamma mia krafna i mnoge druge. Ako vas put nanese u Beogad, a krafnoljubac ste, Slatkoteka je mjesto koje će vas definitivno usrećiti.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju