Ne postoji veza toliko snažna na ovome svijetu, ni ljubav toliko velika, od one između roditelja i djeteta.

 Biti roditelj znači nikada ne biti sam u svojim mislima, znači učiti o snagama koje niste znali da posjedujete, ali i doživjeti strahove koje niste znali da postoje. Roditeljstvo je zasigurno jedan od najzahtjevnijih zadataka na svijetu, ali u isto vrijeme i najljepše iskustvo života.

Dojenje "Zar je beba opet gladna?" 10 rečenica koje se ne smiju reći mami koja doji

Mama doji bebu Prejaki refleks otpuštanja mlijeka: Kako dojiti kada se beba zagrcava, ispušta dojku i plače?

Svjesni da buduće majke, a posebno one koje se u toj ulozi nalaze po prvi put, imaju brojna pitanja i nesigurnosti vezane uz početak ovog uzbudljivog i jedinstvenog životnog razdoblja, udruga Europa Donna Hrvatska odlučila je organizirati besplatnu online konferenciju “Zdrava mama, sretna beba!”, namijenjenu trudnicama i dojiljama.

Dojenje Hiperlaktacija: Detaljan vodič kroz pojavu zbog koje dojenje može postati izazov

Kako bi pomogli korisnim savjetima i edukacijom svima koji se nalaze na ovoj životnoj prekretnici, na konferenciji će sudjelovati stručnjaci različitih profesija iz područja pedijatrije, nutricionizma, kineziologije, psihologije i citologije, a sudionici će iz prve ruke doznati sve o sljedećim temama:

• prvi kontakt mame i bebe, dojenje na zahtjev ili prema rasporedu, dohrani, prehrani dojilja, tehnikama dojenja, tehnike dojenja i prevencija mastitisa
• prehrana dojilja, nutritivna vrijednost mlijeka, dohrana beba
• položaji dojenja i kralježnica, dijastaza trbušnih mišića, kada i kako se vratiti u formu nakon poroda
• postporođajna depresija, utjecaj dojenja na psihičko zdravlje majke, dojenje u javnosti
• zdravlje dojki, samopregled dojki, važnost redovitih pregleda u ranom otkrivanju raka dojke.

Žena doji Problemi s dojenjem: Što kada se pojavi zeleno mlijeko i druge (ne)obične situacije

Konferencija će se održati online u subotu, 28. studenog s početkom u 10 sati. Uz vrijednu edukaciju, savjete, ali i odgovore na sva postavljena pitanja, Europa Donna Hrvatska pripremila je i malo iznenađenje. Prvih 100 sudionika koji se prijave i uključe na konferenciju dobiti će na kućnu adresu poklon paket sponzora edukacije koja će promijeniti vaš pogled na majčinstvo. Prijaviti se možete putem njihove email adrese: info@europadonna.hr.


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju