Beyonce je na svom Instagramu objavila službene fotografije u kostimu hrvatskog dizajnera Jurja Zigmana, koji je nosila na koncertu u Phoenixu u sklopu svjetske turneje Renaissance. Moćna srebrna kreacija dizajnirana s prepoznatljivim Zigmanovim futurističkim potpisom ima i krila, a Beyonce je nosi uz visoke srebrne čizme do bedara.

Galerija Beyonce na svojoj svjetskoj turneji Renaissance nosi samo najbolje dizajnere Beyonce na svojoj svjetskoj turneji Renaissance nosi samo najbolje dizajnere - 5 Beyonce na svojoj svjetskoj turneji Renaissance nosi samo najbolje dizajnere - 3 +3 Beyonce na svojoj svjetskoj turneji Renaissance nosi samo najbolje dizajnere

Suradnja s jednom od najvećih glazbenih zvijezda ogroman je uspjeh za dizajnera Jurja Zigmana, kao i za hrvatski dizajn općenito. Beyonce je u Zigmanovu kostimu izvela pjesmu "Alien Superstar", a spektakularni ,savršeno odgovara toj izvanzemaljskoj tematici.

Beyonce je na Instagramu objavila nekoliko fotografija iz backstagea, kao i jednu koja otkriva kako kostim šivan u kroju korzeta izgleda odostraga, te dvije kratke videosnimke koje još bolje dočaravaju čaroliju Zigmanove kreacije. Juraj Zigman oglasio se u komentarima na Beyonceinu Instagramu te samo kratko napisao:

Ah, tako nevjerojatno.

Domaći dizajner s međunarodnim uspjehom i na svom je Instagramu podijelio službene fotografije Beyonce u njegovu kostimu te uz njih poručio:

Više nego zahvalan, molim te, uštipni me. Beyonce u kostimu Zigman rađenom po mjeri za turneju Renaissance.

Kako nam je otkrio Juraj Zigman, suradnja s Beyonce bila je profesionalna i predivna te ispunjena odličnom energijom. Kako to i inače bude sa zvijezdama, sve je moralo biti top i maksimalno ispoštovano.

Volim svoj posao i svoj izričaj, ipak je to Beyonceina turneja na kojoj oblači samo najveće brendove na svijetu i biti dio toga je stvarno super, rekao nam je dizajner. Uvjeren je da će se suradnja sa svjetskom superzvijezdom nastaviti.

Ma da, siguran sam da će biti toga još. Nekako mi se uvijek dogodilo da tko god je odjenuo moju kreaciju, nikad nije bilo samo jednom, poručio je Juraj Zigman. Njegova srebrna kreacija savršeno se uklopila i u poruku koju je Beyonce imala za svoje obožavatelje u sklopu turneje.

Naime, pjevačica koja slavi rođendan 4. rujna, s obožavateljima na Instagramu podijelila je rođendansku želju. Pozvala ih je da na koncerte u kolovozu i rujnu dođu odjeveni u srebrna izdanja kako bi zajedno slavili i svaku večer se okružili svjetlucavom ljudskom diskokuglom.

Beyonce na svojoj svjetskoj turneji Renaissance nosi samo najbolje dizajnere - 5 Beyonce na svojoj svjetskoj turneji Renaissance nosi samo najbolje dizajnere (Foto: Profimedia)

Bravo! Pogledajte spektakularan kostim koji je Juraj Zigman dizajnirao za Beyonce Beyonce na turneji Renaissance Let 3 na tirkiznom tepihu u Liverpoolu Chloe Bailey u haljini Jurna Zigmana +4 Cardi B

Haljina za povijest: Spektakularno izdanje Beyonce za vrlo emotivnu večer Beyonce Beyonce u Guccijevoj haljini na 65. dodjeli nagrada Grammy - 3 Beyonce u Guccijevoj haljini na 65. dodjeli nagrada Grammy - 1 +4 Beyonce u Guccijevoj haljini na 65. dodjeli nagrada Grammy - 8

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju