Da je u modi sve dozvoljeno, ponovno je pokazala glazbena diva Beyonce Knowles. Osim što je izmiješala stilove, zbog jednog komada koji nosi pitamo se je li se možda pogriješila redoslijed

Iako je zavodljiva minica komad koji tako dobro stoji prekrasnoj pjevačici Beyonce Knowles i nosi ga toliko često da joj je postala svojevrsna uniforma, na najnovijim fotografijama na Instagramu nosi poprilično zbunjujući detalj zbog kojeg uopće ne gledamo što nosi od struka nadolje.

Kako je ovaj komad dovoljno efektan, za ostatak kombinacije Beyonce je odabrala bijelu majicu i crvenu minicu

Radi se o klasičnom sakou, čak poprilično retro kroja koji podsjeća na kasne osamdesete i početak devedesetih. I s njim ne bi bilo ništa "čudno" da od laktova prema niže ne završava rukavima od prugaste košulje.

Iako jesu dio sakoa, ali se na prvi pogled doimaju kao da je pjevačica u žurbi pobrkala redoslijed i košulju, umjesto ispod, napola navukla preko sakoa.

Kako je ovaj komada dovoljno efektan sam po sebi, za ostatak kombinacije Beyonce je odabrala najjednostavniju bijelu majicu i crvenu minicu s vodoravnom bijelom prugom.

Uz svjetlucave prljavoružičaste salonke, crnu torbicu na ramenu i velike sunčane naočale Beyonce izgleda uistinu odlično.

Više kreativnih modnih izdanja Beyonce pogledajte u galeriji.

 

A post shared by Beyoncé (@beyonce) on

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju