Na početku zajedničkog života parovi se susreću s raznim trzavicama dok se ne prilagode na navike jedno drugoga. Kućanski poslovi jedan su od glavnih kamena spoticanja, kao i mane partnera koje počinju izlaziti na površinu. Razgovarali smo sa simpatičnim parom koji nam je objasnio kako se nose s ''mušicama'' onoga drugoga i kako ih riješiti.

Galerija Magdalena Pirić i Kristijan Šoštarić Philips štapni usisavač Aqua Plus serije 8000 Magdalena Pirić i Kristijan Šoštarić +10 Philips štapni usisavač Aqua Plus serije 8000

Kad se useliš skupa, svakako počinješ vidjeti osobu kakva ona stvarno jest. Vidiš ako ne posprema, ako je nešto neuredno i počne ti to smetati jer sada živiš s nekim. Više to nije samo spremanje za spoj i nalaženje ispod sata, pa ste si super dva sata, nego stvarno od 0 do 24 s nekim dijeliš rutinu. No kad nekog voliš, onda sve ide lakše, rekla nam je Magdalena Pirić.

Kao i u svakoj vezi, i u njihovoj su se trebali raditi kompromisi, no oko jednog su se složili.

Od početka smo se dogovorili oko kućanskih poslova. Meni nekako više leži kuhinja i taj dio, rekao je njezin dugogodišnji dečko Kristijan Šoštarić.
Philips štapni usisavač Aqua Plus serije 8000 Philips štapni usisavač Aqua Plus serije 8000 Foto: Nova Studio/ Tibor Marochini
S obzirom na to da živimo ubrzanu svakodnevicu, kućanski poslovi padaju u drugi plan i sve je preče od tih mrskih zadataka. Zbog toga nastojimo nabaviti male kućanske aparate koji će posao obaviti dvostruko brže nego što inače traje.

Budući da sam preuzela usisavanje na sebe, stvarno mi je bilo bitno da imam usisavač koji je lagan i jednostavan za korištenje. Odlučila sam se za Philips štapni usisavač Aqua Plus serije 8000, koji je stvarno jednostavan i s kojim je cjelokupani proces usisavanja puno lakši, rekla je Magdalena.
Philips štapni usisavač Aqua Plus serije 8000 Philips štapni usisavač Aqua Plus serije 8000 Foto: Nova Studio/ Tibor Marochini
Philips štapni usisavač Aqua Plus serije 8000 idealan je pomagač svakom kućanstvu, a posebice mladim parovima poput Magdalene i Kristijana jer dolazi sa šest različitih nastavaka i dva dodatka , pa jednim uređajem možemo očistiti svaki kutak doma od poda do stropa.

Svaku večer gledamo serije ili filmove, pa su tu grickalice nezaobilazne. Tako uvijek nešto završi na podu i tu dobro dođe Philipsov štapni usisavač, posebice jer ima LED svjetlo pa je malo lakše počistiti sve s poda, rekao je Kristijan.

Megi je malo nespretna, često nešto završi na podu, ali zato nam dobro dođe Philipsov nastavak Aqua koji istovremeno usisava i briše, objasnili su nam u tandemu Kristijan i Magdalena.
Philips štapni usisavač Aqua Plus serije 8000 Philips štapni usisavač Aqua Plus serije 8000 Foto: Nova Studio/ Tibor Marochini
Pomoću LED svjetla vidi se i najsitnija prašina, koja potom brzo nestaje. Iako većina bežičnih usisavača muku muči s baterijom, kod Philipsa to nije problem. Magdalena i Kristijan žive u velikom stanu njezine mame, a s jednim punjenjem mogu počistiti cijeli stan. Iako će bežični usisavač Philips 8000 Aqua Plus svojim nastavkom Aqua pobrisati svaki centimetar poda, ipak neće pobrisati i ''mušice'' koje im smetaju kod partnera, neovisno o tome koliko bile male.

Nema baš puno 'mušica', ali neke dvije koje bih naveo su kosa i maramice posvuda. Često je prehlađena, često puše nos i onda pronalazim maramice posvuda po stanu, rekao je Kristijan, no Magdalena mu nije ostala dužna.

Moram ponoviti tri puta jednu stvar da je zapamti, da me čuje i teško se ujutro budi. No nije neuredan. Ništa mu nije problem napraviti po kući, posebno dan kasnije ako smo imali veselo društvo u gostima, rekla je Magdalena.

Te sitne 'mušice' obično se guraju pod tepih, ali mi ih nastojimo odmah riješiti da ne bi onda kasnije došlo do većih svađa, objasnio je Kristijan kako sprječavaju eskalaciju trzavica.
Magdalena Pirić i Kristijan Šoštarić Magdalena Pirić i Kristijan Šoštarić Foto: Nova Studio/ Tibor Marochini
Magdalena i Kristijan sada su već veterani kada je u pitanju suživot, a izazovi s kojima se parovi susreću na samom početku zajedničkog života odavno su iza njih. Zato su udijelili koristan savjet svima onima koji su se odlučili učiniti taj veliki korak i započeti život udvoje.

Onima koji započinju zajednički život svakako bih savjetovala da se opuste, da vjeruju osobi s kojom rade taj korak. Moraju biti svjesni da svi ljudi imaju mane i da neće uvijek sve biti savršeno, ali da se unaprijed naprave neki kompromisi i da zapravo pokušaju uživati u cijelom tom procesu, zaključila je Magdalena.

 

Nova StudioSadržaj je napravljen u produkciji Nova Studija, native tima Nove TV, u suradnji s partnerom Philips po najvišim profesionalnim standardima.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju