Uskoro će ulice preplaviti omiljeni proljetni komadi i jedva čekamo vidjeti što će nositi i kako će to kombinirati ljubiteljice mode. Na našem su modnom radaru i ove godine kvalitetni klasični i dugotrajni modeli koje ćemo rado nositi godinama, stoga smo provjerili što se to krije u novim kolekcijama.

Galerija MARELLA Sako s dvorednim kopčanjem PINKO Mom fit jeans hlače s remenom Love Birds MARELLA Oxford pamučna košulja +7 CALVIN KLEIN Oversized fit baloner

Neovisno o trendovima postoje komadi koji se nose iz sezone u sezonu. Oni spadaju u klasike u koje se isplati uložiti i koje ćete nesumnjivo iznova izvlačiti iz ormara svake godine. Ovaj period iščekivanja proljeća nezamisliv je bez ključnih komada za prijelazno razdoblje koji omogućuju mnogima omiljeno višeslojno odijevanje.

Komad bez kojeg neće proći nijedna proljetna sezona svakako je baloner. I dok su u ponudi jakne raznih boja, materijala i uzoraka, balonere obožavamo jer su svestrani i izgledaju sjajno u dnevnim kombinacijama, a lako se mogu uklopiti i u večernje. Ljubiteljice klasike posebno vole bež balonere koje bez razmišljanja mogu odjenuti svaki dan.

Nezaobilazan je dio ormara i sako. Taj modni klasik odgovara gotovo svakoj prigodi, svestran je i lako prilagodljiv. Jednako ga volimo vidjeti u svečanim i poslovnim kombinacijama, kao i u ležernim varijantama. Komad je to koji će podići svaku kombinaciju bez obzira na to nosite li ga na traperice, haljinu, suknju ili hlače. Za proljeće smo odabrali ružičastu nijansu sakoa koji će fantastično osvježiti svaki look.

Komad koji će odlično izgledati ispod sakoa, ali i onaj zbog kojeg svaka kombinacija izgleda profinjeno i trendi jest košulja oversized kroja. Ona u bijeloj boji neizostavan je dio bezvremenske kapsulne kolekcije i komad koji pobjeđuje sve trendove. No ako u svojoj garderobi već imate kvalitetnu bijelu košulju, ovo je prilika da škicnete one u pastelnim bojama koje će razigrati sve proljetne kombinacije.

Uz košulje, majice kratkih rukava od tankog pletiva idealne su za višeslojno odijevanje, a uz njih ćete uvijek izgledati sređeno.

Za traperice visokog struka i opuštenih nogavica, poznatije kao mom jeans, već polako možemo reći da nadilaze trendove jer im popularnost iz godine u godinu samo raste. Iako se nose tijekom cijele godine, posebno se veselimo kombinirati ih sa sandalama i ostalim omiljenim proljetnim komadima.

Za one rijetke prilike u kojima traperice nisu dobrodošle u ormaru je dobro imati i elegantne hlače. S crnima nikad nećete pogriješiti. Osim što su izrazito elegantne, još je jedna njihova supermoć ta da u njima noge izgledaju posebno dobro.

Jedan od razloga zbog kojih ne možemo dočekati toplije vrijeme svakako su haljine. I dok su ljeti neizostavni mini modeli, za proljeće radije biramo midi i maksi dužine. Haljine su idealan komad koji, ako se pomno odabere, može laskati svakoj ženskoj figuri. Upravo je takav kroj koji ima uži gornji dio i plisiranu suknju koja proširuje bokove i vizualno stanjuje struk, pa ne čudi što se nalazi u ormarima brojnih dama.

Torbice su točka na i svake kombinacije i neizostavan modni dodatak, pa ni naša lista nije mogla proći bez dvije ljepotice. Proljeće je idealno doba da uložite u torbice u boji, no i tada pametno birajte one nijanse koje ćete lako uklopiti uz svoju garderobu.

 

Sve komade s našeg popisa možete pronaći na internet trgovini Emporium.eu, koja na jednom mjestu okuplja omiljene brendove kao što su Marella, Pinko, Polo Ralph Lauren, Calvin Klein, Tommy Hilfiger, LiuJo, Boss i mnogi drugi. Online trgovina dio je grupacije modne kuće Galerija Emporium i Emporiuma iz Ljubljane.

Do sada smo kolekcije više od sto modnih brendova mogli šopingirati samo u Ljubljani - u Galeriju Emporium koja se nalazi u samom centru grada ili u Emporiumu u najvećem shopping centaru Ljubljane BTC, no sada je ponuda poznatih modnih imena dostupna preko internetske trgovine. Na njihovoj stranici trenutačno su nove kolekcije za proljeće/ljeto 2023. godine. Provjerite komade koji su upravo stigli i pronađite kvalitetne i dugovječne modele vrhunskih brendova koje ćete nositi godinama.
 

 

Nova StudioSadržaj je napravljen u produkciji Nova Studija, native tima Nove TV, u suradnji s partnerom Emporium po najvišim profesionalnim standardima.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju