Da bismo skinuli godine s lica i tijela, nije potrebno otići pod nož. Danas postoje brojni tretmani pomoću kojih se možete riješiti nesigurnosti, a jedni takavi su TEENLIFTING i Bellstim - potpuno novo iskustvo elektrostimulacije lica i tijela gdje uz pomoć elektroda možete oblikovati lice i tijelo.

Galerija Beautyfest Beautyfest +0 Beautyfest

Na svjetskom tržištu ovo je jedinstvena prirodna metoda istovremene stimulacije svih mišića tijela i lica za što se koriste posebno oblikovane elektrode u svrhu postizanja kvalitetnijih i učinkovitijih rezultata. Kako tretman djeluje, moći ćete isprobati na našem Beautyfest-u koji će se održati idući četvrtak, 19.listopada u 17h u Esplanade Zagreb Hotel-u.

Dr. Sanja Malbaša Gošović, liječnica opće prakse, specijalistica akupunkture i kozmetologije, od 1990. godine razvija tu jedinstvenu metodu pod zaštićenim brandovima TEENLIFTING® i BellStim®. To je priča o mišićima i revolucionarni anti-age tretman kojim se podiže tonus, oblikuje lice i tijelo te pospješuje zdravlje.

TEENLIFTING Lica je elektrostimulacija svih mišića lica i vrata u svrhu zatezanja čela, podizanja obrva i kapaka, podizanja obraza, nestajanje podočnjaka, izvlačenje usana i brade, nestajanje podbratka, zatezanje vrata i sužavanje cijeloga lica.

Beautyfest Beautyfest Foto: PR

S druge strane Bellstim tijela podrazumijeva elektrostimulaciju svih mišića tijela u svrhu oblikovanja, eliminiranja celulita, mršavljenja, uklanjanja bolnih mjesta, drenaže, detoksikacije organizma, povećane cirkulacije i oksigenacije svih tkiva.

Kako smo za sve ljubiteljice beauty svijeta organizirali Beautyfest koji će se 19. listopada održati u prekrasnom Esplanade Zagreb hotelu, tom događaju priključit će se i dr. Sanja Malbaša Gošović iz TEENLIFTINGA. Ona će na panelu Prirodni put do ljepote i zdravlja, svima prisutnima objasniti zašto su mišići ključni za održavanje mladolikog izgleda i zdravlja, a Nina Violić i Almira Osmanović pričati o osobnom iskustvu s tretmanima te zašto su izabrali upravo njih od svih tretmana na tržištu.

Svi sudionici eventa moći će u Experience zoni isprobati TEENLIFTING i BellStim tretmane, a moći će dobiti i odgovore na sva pitanja koja ih zanimaju vezano uz oblikovanje tijela ovom novom metodom.

Beautyfest Beautyfest Foto: PR

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju