Božićno drvce ima centralno mjesto kod blagdanskog kićenja doma, a uvijek nas veseli vidjeti na kakve se sve maštovite načine ono može okititi. Bor se pomno bira, a njegova zelena boja u dom unosi dašak prirode, svježine i mirnoće. No možda biste ove godine svoj dom voljeli ukrasiti bijelim božićnim drvcem.

Galerija Bijelo božićno drvce za najljepši zimski ugođaj u domu - 6 Bijelo božićno drvce za najljepši zimski ugođaj u domu - 13 Bijelo božićno drvce za najljepši zimski ugođaj u domu - 8 +9 Bijelo božićno drvce za najljepši zimski ugođaj u domu

Bijela božićna drvca izgledaju kao da su posuta snijegom, pa će u domu stvoriti najljepši zimski ugođaj i pretvoriti prostor u zimsku bajku.

Bijelo božićno drvce za najljepši zimski ugođaj u domu - 2 Bijelo božićno drvce u interijeru punom bjeline (Foto: Living4media)

Bijelo božićno drvce za najljepši zimski ugođaj u domu - 5 Sjaj lampica za najljepši božićni ugođaj (Foto: Living4media)

Posebno lijepo izgledat će u kombinaciji sa zlatnim i(li) srebrnim ukrasima, ali slobodno dajte mašti na volju i okitite ga onako kako vi najviše volite, možda baš s raznobojnim ukrasima, nema pravila. A kada još upalite lampice, dojam će biti potpuna čarolija!

20 fotografija zbog kojih ćete poželjeti ukrasiti blagdanski dom borovinom Borovina kao dio blagdanskog uređenja Borovina kao dio blagdanskog uređenja Borovina kao dio blagdanskog uređenja +16 Borovina kao dio blagdanskog uređenja

Napokon! Otvoren je Panoramski kotač, glavna atrakcija Adventa u Zagrebu Lunapark i Panoramski kotač otvoreni su u sklopu Adventa u Zagrebu na Trgu dr. Franje Tuđmana - 8 Lunapark i Panoramski kotač otvoreni su u sklopu Adventa u Zagrebu na Trgu dr. Franje Tuđmana - 9 Lunapark i Panoramski kotač otvoreni su u sklopu Adventa u Zagrebu na Trgu dr. Franje Tuđmana - 4 +8 Lunapark i Panoramski kotač otvoreni su u sklopu Adventa u Zagrebu na Trgu dr. Franje Tuđmana - 5

Ne znamo hoćemo li ove godine imati bijeli Božić, no znamo sigurno da će bijelo božićno drvce u domu stvoriti zimski ugođaj koji podsjeća na snijeg i staviti osmijeh na lice i odraslima i djeci.

Bijelo božićno drvce za najljepši zimski ugođaj u domu - 8 Bijelo božićno drvce pretvorit će prostor u pravu zimsku bajku (Foto: Living4media)

Bijelo božićno drvce za najljepši zimski ugođaj u domu - 1 Bijelo božićno drvce i crveni ukrasi - predivno! (Foto: Living4media)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju