Neki ga imaju odavno, a neki tek traže odgovor na pitanje kako ove godine urediti dom za blagdane.

Galerija Borovina kao dio blagdanskog uređenja Borovina kao dio blagdanskog uređenja Borovina kao dio blagdanskog uređenja +16 Borovina kao dio blagdanskog uređenja

Sigurno je da će mnogi u ukrašavanje blagdanskog doma uključiti biljke, od amarilisa i eukaliptusa preko božikovine pa sve do nezaobilazne borovine.

Zadnja spomenuta, ali ne i najmanje bitna, borovina je prekrasan ukras za svaki dom koji stvara divnu i toplu atmosferu, koju je puno teže postići s umjetnim ukrasima. Prirodni materijali svakom stanu ili kući jednostavno daju posebnu dozu šarma.

Borovina kao dio blagdanskog uređenja Borovina kao dio blagdanskog uređenja (Foto: Living4media)

Ako biste i sami rado dekorirali svoj dom zelenim grančicama, u našoj galeriji na početku teksta čekaju vas razne ideje, od onih lako izvedivih do onih koje će zahtijevati malo više vremena i truda.

20 fotografija zbog kojih ćete poželjeti ukrasiti blagdanski dom eukaliptusom Eukaliptus kao dio blagdanskog uređenja - 2 Eukaliptus kao dio blagdanskog uređenja - 1 Eukaliptus kao dio blagdanskog uređenja - 2 +16 Eukaliptus kao dio blagdanskog uređenja - 1

Svima im je zajedničko to da ćete na kraju imati ukras koji će vaš blagdanski dom učiniti još ljepšim.

Borovina kao dio blagdanskog uređenja Borovina kao dio blagdanskog uređenja (Foto: Living4media)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju